ZtorZillen

2014-06-13
15:34:42

Ägg på gång!
 
I all kaos kring det här med att vara ofrivilligt barnlösa är det också lite intressant.
Man lär sig otroligt mycket om sin kropp och hur den ska fungera och hiten och diten...

Jag måste erkänna att jag förmodligen sov på biologilektionen i skolan då vi pratade om hur barn blir till...eller EXAKT hur det går till, vilka hormoner som styr och hej och hå....
 
I alla fall gick det "väl" bra hos bebisdoktorn. Han kunde se att medicinen fungerat och att det nu tycktes vara två (!!!) ägg som ville mogna till sig! Han kunde dock inte se exakt eftersom det var lite tidigt.
 
Så ny tid är bokad till torsdag nästa vecka, då jag ska dit igen...då kommer han dock att titta på om det blev någon ägglossning eller inte. Jaha...mötet med doktorn tog 10 minuter. 300 kr fattigare och inte blev jag mycket klokare...!
Läkaren är en specialist. Min sambos teori är att han har fått så mycket priser och är så duktig att han inte längre bryr sig om att vara trevlig eller att man som patient ska vara delaktig. I mitt jobb är delaktighet mycket viktigt...varför jag själv förväntar mig samma sak när jag är hos andra myndigheter eller liknande.
Han svarar inte riktigt på mina frågor...men kontentan var någonstans; gå hem och ha massor av sex nu!
 
Sagt och gjort...gissa om det är därför jag inte har uppdaterat????
 

Kommentarer:
#1: Anonym

Läkare kan va lite så. Va bra att de tabletterna ger resultat :-) vi fick rådet att göra det varannan dag, ngt med att spermierna skulle återhämta sig eller liksom så att varje utlösning var fulladdad med pigga spermier.


Svar: Åh...kanske vore något att tänka på; vi fick bara.."gå hem å ha sex..ofta"
pcoslife.blogg.se

2014-06-13 @ 19:48:18
#2: Tackan

Det var jsg men som vanligt krånglat det när jag ska skicka kommentaren

2014-06-13 @ 19:49:00
#3: Helen

Vad skönt att dina ägg verkar vilja samarbeta! Mina ville inte va med på noterna men glad det inte tog för njursten och gravid låter inte så kul.

Rådet angående hur ofta man ska va sex beror på spelman kvalité en kille med bra/normala kan leva upp till 48 timmar ibland mer. Men vill minnas du sa något om sämre kvalité så då ska ni nog göra det minst en gång om dagen, har en bekant där de tom sa var 12e timme för att öka oddsen pga dålig överlevnads statistik på simmarna.

Lycka till!!!! Håller tummar och tår :))

Svar: Hm...ja, vi får väl hålla tummarna och se vad som händer...
pcoslife.blogg.se

2014-06-14 @ 06:22:26
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: