ZtorZillen

2012-12-06
19:50:19

Dag 34 VATTEN!
Jag återkommer alltid till detta ämne: vatten.
Vad är det som gör att vissa människor tycks älska vatten? Och andra -som jag- har så svårt att dricka tillräckligt varje dag. Det är så svårt. Just nu har jag som mål att dricka 2 liter vatten om dagen. Det är riktigt svårt. Oftast dricker jag bara vanligt kranvatten. Men idag skämde jag bort mig själv med en favorit. Nämligen Ramlösa äpple. SÅÅÅÅ god. Kändes verkligen som vardagslyx att få avnjuta sitt favoritvatten på jobbet idag. Kändes som jag var mer "med" på fikat, liksom. Så imorgon ska jag nog göra det samma, fast till kvällsmaten. Skämma bort mig själv lite med vatten.
 
Har ni några tips på hur man får i sig mer vatten? Och hur man gör det till en rutin? Nu har jag alltid med mig en halvlitersflaska..men det är liksom inte så lätt att minnas den där..
 
Föresten: min "hudnoja" har lugnat ner sig nu och jag kör på som vanligt med pulver/shakemåltidsersättningar, vatten, steg osv.
 
Tack för alla uppmuntrande kommentarer!
 

Kommentarer:
#1: Linda

Jag har precis som du svårt att dricka vatten. För att lura mig att dricka vatten har jagjag tidigare haft små vattenflaskor istället för stora, det känns lättare att dricka mer. Numera har jag börjat dricka mer men det är av en helt annan anledning - iskallt vatten. Jag har alltid en kanna vatten i kylen = iskallt vatten som är sååååå mycket godare. Är mitt vatten inte iskallt får jag inte i mig det, så den här lösningen är väldigt bra för mig.

Svar: Tack för tipset, ska göra det samma på jobbet!
pcoslife.blogg.se

2012-12-06 @ 21:01:42
#2: Anna

Oh, jag är precis som du. Har supersvårt med vatten, samtidigt som jag märker den positiva effekt som det har på kroppen.

2012-12-07 @ 07:45:04
#3: EE

Här har du en vattenälskare! Har hört att det finns många som har svårt för det här med vatten. Men om jag inte dricker mjölk så blir det vatten till maten eller nåt glas när jag är törstig. Tror det blir en vanesak också, så vips kommer du säkert gilla att dricka vatten :)

2012-12-07 @ 11:15:41
#4: Jenny

Jag dricker i princip bara bubblat vatten. Har en Soda Stram och alltid en bubblad i kylskåpet och en bredvid som är på kylning före bubling. Tar även med sådant vatten ut.

Svar: Smart...ska köpa ny gaspatron till våran!
pcoslife.blogg.se

2012-12-07 @ 22:28:08

Lägg något i, det blir så mycket godare. I ditt fall, gurka, lime eller citron!

Svar: Älskar lime! Så det ska jag testa!
pcoslife.blogg.se

2012-12-07 @ 22:30:33
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: