ZtorZillen

2011-09-08
20:37:16

Vad är det för fel på mig?
Seriöst.
Vad är det för fel på mig?
Varför kan jag inte känna glädje i detta med viktnedgång?
Varför kan jag inte vara så pepp som jag vill vara?
Varför blir inte min kropp glad av motion, när jag väl ger den det?
Varför vill inte min kropp?
Varför vill inte min hjärna?
Vad är det för fel på mig?!?!

Kommentarer:

Inget fel alls på dig! Känner du dig pressad att du "måste" gå ner? Är så lätt att glädjen drunknar i alla tankar och krav å så står man där alldeles tom. Frågan är vad DU egentligen vill, vilka mål DU har och hur planen ser ut för att komma dit. Svaret finns inom dig och det vet bara du. Jag mediterade för ett par veckor sedan då jag sökte svar i några frågor. Åh shit..det kom flygandes i luften..



Ta hand om dig



2011-09-08 @ 21:15:07
#2: n00bis

Det är inget fel att ha dom tankarna. Det är så du känner. Försök acceptera dina hjärnspöken. Dom finns där - just nu <3



Jag äter soygurt jordgubb (finns även blåbär och vanilj), smakar precis som vanlig yoghurt men är sojabaserad, laktosfri och glutenfri. Dom produkterna har mycket längre hållbarhetsdatum och passar mig perfekt då jag slipper handla lika ofta =) Finns i kyldisken på bl a Ica & Coop.

http://www.carlshamnbageri.se/produkt/soygurt-jordgubb

2011-09-08 @ 21:27:05

Å Tusen Tack! Jag i ett riktigt nötskal. Nu ska det gå bättre :-)

2011-09-08 @ 22:36:11

Det är just det - hjärnan. Den älskar att spela spratt och göra livet surt. Skriv ned en lista på varför du vill gå ned i vikt. Varför är det så bra att förlora de där 20-30 kilona? Tänk igenom noga. Det är inte så att om du går ned så pass mycket att du automatiskt blir lycklig. Tyvärr. Du får arbeta på det hela tiden, på väg ned. Sedan hittar du en plan, en väg, mot målet. Varje vecka fokuserar du på målet. Vad ska jag göra denna veckan för att komma närmare det jag vill? Lista upp det. Kan vara att äta 6 gånger om dagen, lagom stora portioner. Gå på 4 promenader. Inte äta den där chokladbiten. Varje steg räknas. Kryssa för under den veckan vad du gjort. Har du gått fyra gånger? Kryssa för det. Då ser du lättare vad du faktiskt gör för att nå ditt mål...

2011-09-09 @ 05:40:20

Känner igen det där SÅÅÅÅ väl.... de där tankarna.



Du kanske vill ha en ny inspirerande och motiverande design som passar dina mål och drömmar? Tar enbart 50 kronor för en snygg header efter dina önskemål, och 100 kronor för header + en snygg sidmeny :)

2011-09-14 @ 21:02:29

Eller så skiter du i vikten och tränar och äter bra för att det är bra för kroppen, att sluta ha vikten som mål och börja med träningen som ultimat mål.



Linnea i USA håller på med en del roliga utmaningar. Det är roligare tillsammans! Typ jobba sig upp mot 100 armhävningar om dagen. Hårt som fan, men kul när man är flera.

2011-11-01 @ 19:34:58
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: