ZtorZillen

2014-09-22
21:10:38

PT-träning
Vikt 92, 0 kg. (+0,8 kg från förra träningen)
Första delmål: under 90 kg.

Ett litet plus på vikten sedan två veckor tillbaka. Det förvånar mig inte ett dugg, då smärtan i knät har hindrat mig från att motionera så som jag velat. Jag har tränat med lite variation av det träningsprogram jag fått av Anton. Sedan har jag dragit ner på promenaderna, i samråd med Anton, och jag har inte heller kört så många yoga-pass som jag velat. Igår (söndag) blev det träning med PT Anton som "vanligt". Det var konstigt nog, ett kärt återseende och jag hade längtat att få byta ut mitt gamla träningsprogram mot något nytt och mer anpassat till vad jag faktiskt kan göra (med knät).
 
Sagt och gjort. Jag fick visa de övningar jag har gjort under de senaste två veckorna, jag och Anton har haft telefonkontakt och pratat kring vilka övningar jag kan och inte kan/bör göra. Det var jätteroligt att visa att jag har gjort framsteg, exempelvis kan jag nu utföra en armövning så enkelt att vi fick byta ut övningen till att jag skulle utföra samma övning, samma vikt fast med en arm. Fokus är fortfarande bålstabilitet, men nu mer fokus på rehab för knät och överkropp. Jag är riktigt svag i armarna, men jag tycker armmuskler är supersnyggt på tjejer så jag ser mycket fram emot att fortsätta med dessa övningar.
 
 
 
Efter passet var mina armar som gele, i alla fall min vänster arm.Vi fortsatte att prata över lite lunch. När det kommer till maten så har det gått bättre dessa två veckor. Jag har nu lättare att undvika laktos, som tidigare har varit ett stort problem för mig. Iochmed att jag undviker laktos, även om jag har fuskat i kaffet en eller två gånger...min hud har blivit finare och min acne har mildrats. Det är tydligen vanligt att man får acneliknande utslag i ansikte och på kroppen med PCO, men att de liksom kliar. Det är något som jag har i alla fall och det blir värre av laktos. Jag har också fått några flera kosttillskott av min näringsfysiolog som samarbetar med Anton, för att tillsammans se på min livsstil som helhet.
 
Känner mig fortfarande peppad och "på". Jag är glad att se framsteg, även om jag hade önskat att vikten kunde gå ner fortare. Jag har ont fortfarande men kan nu ta mig till och från jobbet utan att halta och utan att det gör ont, även om jag känner att knät blir trött och ömt.
 
Meditationen fortsätter jag med, jag känner att det stärker mig och att det peppar mig att fortsätta.
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: