ZtorZillen

2014-09-30
20:18:29

Tisdagsträning
 
Nu har jag haft två dagars paus från tränandet. I söndags hade jag feber och därför blev det ju då ingen träning. Igår hade jag ingen feber men väl ont i halsen och snuvig, tänkte att kroppen måste få mer sömn och mer reparation så jag valde att inte gå till jobbet (= sjukskrev mig), sov mycket och överdoserade med C-vitamin på inrådan av min PT.
 
Idag har jag kännt mig piggare och har därför gått en powerwalk med Samson-hunden efter jobbet och sedan har jag tränat lite styrketräning.
 
Jag är fortfarande väldigt dubbel i mitt tänk kring hur jag ska göra det här med vikten...eller maten, rättare sagt. Men träningen håller jag i, jag vet ju trots allt att jag mår mycket bättre fysiskt och mentalt av att träna regelbundet, vilket jag kommer fortsätta med oavsett om det blir pulver eller inte.
 
Mitt knä har dessutom blivit bättre och jag har sedan ca 5 nätter tillbaka fått sova FEM hela nätter utan att vakna av smärta! Yes, det tar sig! Nu längtar jag efter att kunna vandra igen..och gå riktigt låååånga promenader. Drömmer i mina meditationer om fjällen och hur underbart det var att vandra sist vi var där...
Kort och gott kan man söga att jag längtar som bara den tills knät är i tipptopp-form och vi kan börja planera ytterligare resor ut på fjällen!
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: