ZtorZillen

2011-06-30
23:22:25

Vikt
Tänkte ha en lista på hur mycket jag väger. Så att man kan se förändringen. :D

Startvikt: 106, 4 kg (110630)

2011-06-30
23:06:19

Mätning


STARTMÅTT

Arm: 34 cm

Bröst: Under: 103 cm

Navel: 111 cm

Rumpa: 131 cm

Lår: 79 cm


2011-06-30
22:48:15

Biggest loser

Älskar att titta på Biggest loser "före och efter"-bilder. Det är så inspirerande och peppande! Tänkte dela med mig lite av de bilder som inspirerar mig. Hur är det med er, vad inspirerar er?

2011-06-30
09:14:26

Hej!
Hej, mitt namn är Josefin.
Jag är sockermissbrukare.

Det har gått ett tag sedan jag senast skrev ett utlämnande och helt ärligt blogginlägg.
Varför?
Jo, jag har mer eller mindre förfallit.
Jag erkänner.
Jag har hetsätit. Kanske inte lika illa som jag senast gjorde det, hösten -10. Men lika fullt en hetsätning. Inte en. Flera. Tröstätit har jag också. Ätit per automatik. Autopiloten på. Kanske inte så mycket mat i mängd, men ack så okontrollerat som förr. Per automatik. Allt ska in. Känslorna stängs av.

Jag behöver en nystart. En riktig, den här gången.
Jag har sagt så många gånger att jag ska börja om. Kanske tror ni mig inte längre, vilket jag kan förstå. Jag förstår er. Jag förstår om ni inte längre vill följa min blogg, då jag uppenbarligen är sjuk. Just det. Sjuk. Missbrukande. Men jag är också envis. Envis och övertygad om att det går att ta sig ur. Det gäller bara att veta hur. Något jag just nu i all ärlighetens namn inte vet. Något jag tänker ta reda på under resans gång.

Varför byta blogg?
Jag förtjänar inte längre att kalla mig MiniZillen, så är det. Det är sanningen. I vitögat. Nu är jag ZtorZillen, med en förhoppning att snart vara värdig namnet "MiniZillen". Eller vänta! Inte en förhoppning! Utan en stark tilltro till mig själv. Just det. Så ska det vara. Positiv energi, det är vad jag ska fylla denna blogg med. Det, och envishet. Ärlighet. Det är så här jag är. Take it or leave it. Jag har en vag plan. Som blir tydligare och tydligare. Nu börjar det. Med små steg mot förändring. Det här är jag. Välkommen till min blogg.

Välkommen till mitt nya liv!