ZtorZillen

2014-05-04
22:43:00

Syskonkärlek
(bilden är tagen 2011. Brorsan är idag biffigare och jag, jag är 20 kilo lättare!!!)
 
När jag var yngre, och bodde hemma, med mamma, pappa och bror...
Då spenderade jag mycket tid med att bråka med min 3 år yngre bror.
MEEEEN..nu de senaste åren har vi upptäckt att vi faktiskt har mycket gemensamt.
Bland annat intresset för kost, hälsa, träning, meditation, ekologisk livsstil, återbruk osv.
Vill inte ta åt mig mer av äran än vad jag kan...men faktum är att vi lär varandra mycket olika saker genom våra samtal. Han lär mig mycket om kost och träning och jag honom om hur man på ett vänligt (ekologiskt, naturligt, ekonomiskt) sätt kan ta hand om exempelvis sin kropp gällande hudvård, tandvård och hårvård!
 
Han har också hjälpt och stöttat mig mycket gällande min PCO och hur jag ska förhålla mig till detta.
Nu senast har han presenterat mig för en näringsfysiolog som ska hjälpa mig med kosten för att se till att hormonerna blir mer i balans. Naturligtvis är han inne på en helhetslösning, och att komma till rätta med hormoner i obalans kräver mer än att bara rätta till kosten. Träning och livsstil i övrigt är också viktigt!
 
Vad gäller träningen så har jag ju fått en hel del tips och trix. Som en födelsedagspresent fick jag idag också ett träningsschema och en timme med honom som PT. Styrketräning var på schemat...fy vad det var jobbigt..å jag hatar verkligen styrketräning med PT, har hittills aldrig haft ett pass utan att må illa och kännt mig svimfärdig, idag var inget undantag..men det kändes bättre och jag kände mig sjukt stolt när jag var klar.
Överenskommelsen med honom är också att jag ska dokumentera vad som händer när jag nu följer hans schema, vägning och mätning ska ske varje måndag! Spännande va?
Har svårt att tro att det skulle synas stora skillnader på en vecka, men han menar att det är bra att hålla lite koll och så kan man ju lättare se framsteg på flera sätt än bara vågen (vilken jag ju har en tendens att fixera vid!)...
 
Som en del av kostprogrammet har jag fört kostdagbok i två veckor. Idag har jag fått olika kosttillskott och en insulinmätare. Första mätningarna har jag gjort idag. Imorgon börjar jag med kosttillskotten...skriver mer om dem en annan dag.
 
Hörs imorgon!
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: