ZtorZillen

2014-04-05
21:56:52

Segt...
Trots att jag älskar utmaningar..tycks jag ha ett inre motstånd mot att just yoga...
Även om jag tidigare har upplevt det positiva i just yoga, så tycks jag inte komma till skott...mäkta irriterande, måste jag säga.
 
Tankarna går just nu fram och tillbaka.
Hur? HUR ska jag lägga upp detta nu då? Hur ska jag nå mina viktmål...snart har halva 2014 gått och jag är fortfarande och stampar på en vikt jag inte trivs med. Vad ska jag göra...hur gå vidare?

Kommentar:

Jag förstår dig! Jag är i samma sits som dig just nu...det går liksom inte vägen. Nu försöker jag tänka att varje träningspass gör mig starkare, friskare och gladare. Men det är svårt, när man vill ha resultat. Hur ser dina bilder ut nuförtiden? Har du sett skillnad på före och efter på ett tag? Kanske kan du kolla dem istället för vågen? Du kanske inte har hittat Yogavideon som DU passar med. Jag brukar göra Blossoms Fitnessyoga (har första DVDn, men ska nog skaffa andra också) och så har jag laddat ned Hollywood trainer yoga som är en jobbig video (man känner av träningsvärk dagen efter medan Blossoms är med avslappnat. Bra att alternera mellan dessa två)...Kanske kan du testa på nån ny sport eller träningsform ett tag? Ut och springa istället för på löpband? Testa att utesluta mjölkprodukter? Har du testat HIIT-träning? Ibland kan byte av träning göra susen för vikt och humör!

Svar: Tack för alla tips! Ska fotografera mig när sambon har tid senare i veckan! Mjölkprodukter är redan uteslutna från kosten ;)
pcoslife.blogg.se

2014-04-06 @ 02:28:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: