ZtorZillen

2014-04-24
21:44:26

CHECK!
 
I dag har jag varit bortrest hela dagen..
Alltså; föreläsning och inte vanligt jobb, kan man säga.
Nackdelen med det är att man blir bjuden på mat (man kan inte kontrollera den som man vill), det är en massa godis och fika på konferenser (oftast...i princip alltid)...man får/kan inte resa på sig när man vill utan är fastlåst vid en stol i princip efter ett schema man inte har någon kontroll över.
 
 
Så redan vid 11-tiden bestämde jag mig att jag vill träna i kväll.
Vad som än händer..så vill jag träna något.
Det är dags nu.
 
Av min PT (min bror) så har jag fått ett antal andningsövningar som ska stärka upp mina inre magmuskler för att på så sätt stabilisera upp ryggen så att jag inte får så ont.
Han har också rekommenderat olika rumpövningar som också ska stärka upp core-musklerna.
 
Idag kom också kostplan och kosttillskottsplanen av näringsfysiologen/livstilscoachen som jag också har nu vid min sida. Som en förmån vi har på jobbet så har vi gratis simning, men jag vill gärna komplettera upp det med styrka och smidighet varför jag idag valde att återigen gå med i exerto.se (träningsvideosar för 49 kr/månad online).
 
Summan av kardemumman blev att jag när jag kommit hem och ätit min räk- och kräftsallad, gjorde andningsövningar och läste lite. Sedan så körde jag ett rump-pass på exerto och sedan ett core-pass.
 
NU känner jag mig riktigt nöjd över mig själv och stolt och glad över att jag inte har gett upp!
Jag har vågat be om hjälp...!
Och nu jäklar ska här hända saker!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: