ZtorZillen

2013-10-28
22:28:16

Dag 360
Tror att det snart är dags för lite fotografier igen. Alltså på mig. Det är verkligen ett av det bästa tipsen jag har; att fotografera sig under viktresan. Jag har fortfarande svårt att få in i min hjärna att jag har minskat i mått. Det var tydligt i fredags när vi var på julmarknad och jag skulle prova några armband, jag gick direkt på det största storlekarna, och damen som sålde armbanden sa något i stil med; "lilla vän, det där går verkligen inte, du måste nog ha minst ett par centimetrar mindre"..Som om hon spräckte en bubbla jag hade runt mig "VA?!"
 
Ja, just det. Jag är inte tjockis Zillen längre. Jag kan ha vanliga kläder. I vanliga storlekar. Från vanliga affärer. Jag är inte abnorm. Det har jag kanske aldrig varit heller...men ändå. Jag är inte så stor som jag en gång var. Hur har det gått till? När hände det liksom? Ibland förstår jag det inte. Hjärnan har i alla fall följt med vad gäller både tröj- och BH-storleken. DÄR har jag minskat. Det är både kropp och själ överens om. Men resten, det är lite svårare.
 
Mina ambitioner gällande träning har minskat de senaste två-tre veckorna. Nu fokuserar jag mycket på att få till vardagsmotionen och att må bra. Jag tror att jag har kommit till insikt. Att nu mår jag bra, vikten får gå ner i sin takt, nu har jag passerat 20 kilo minus, nu är det okej. Nu är det bra. Allt härifrån är bara en superbonus!
 
Som en del i min vardagsmotion är att jag har bytt ut min kontorsstol till en pilatesboll som jag sitter på vid kontoret. Detta för att aktivera bålen. Jag sitter så mycket om dagarna och är lite orolig för hur detta påverkar min kropp. Jag har ett höj- och sänkbart skrivbord, men det tycks endast fungera ibland...
 
 
Mest fascinerande är ändå att maten går så bra. Det som tidigare varit mitt största bekymmer fungerar nu utan att jag behöver tänka så mycket. Träningen som jag tidigare la ner enormt mycket tid på har nu blivit utbytt mot andra saker, som att läsa, leka med Samson, hålla på med naglarna och orkidéerna...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: