ZtorZillen

2013-01-24
19:00:52

Dag 83 - Funderingar på bloppis
 
Håller på att läsa denna bok nu...helt klart värt att köpas!
Har lånat den på bibblan..men skulle faktiskt vilja ha ett eget ex, för jag tror att jag kommer läsa om den. Och om igen...och igen..den är så bra. Har inte läst ut hela än...men håller som sagt på. Sjukt inspirerande. Nu ska jag ta tag i livet, eller rättare sagt vår lägenhet. Nu ska jag rensa bort saker som vi bara "har", utan att egentligen vilja ha...jag börjar med alla mina bantnings- och viktböcker. Nu har jag ju hittat min grej...! Först tänkte jag kasta dem...sedan insåg jag ju..att jag kan ha en liten bloppis eller lägga ut dem på tradera...! Är en bloppis av intresse?
Alltså att jag lägger upp bilder här och sedan hör ni av er om ni är intresserade? Har också börjat rensa bort gamla kläder, asså...det gynnar ju inte mig någonstans att ha kvar stora kläder som jag inte längre kan ha..även om de är rätt nya? Vad ska jag ha dem till liksom?
Det är ju helt obegripligt. Bättre att rensa ut, köpa nytt och fräsch...till mina nya minus femton kilo lättare kropp. Eller hur?
Kanske kan jag också få in lite pengar genom att sälja av en del..? Kanske så att det räcker till en ansiktsbehandling...det skulle inte vara helt fel...

Kommentarer:
#1: Tackan

Bort med allt onödigt :-) vet inte om du är på Facebook men för har jag sålt så sjukt mycket saker i lokala loppisgrupper, gratis och smidigt :-)

Svar: Japps, där är jag med..!
pcoslife.blogg.se

2013-01-24 @ 19:28:57
#2: A

Tack för ditt tips om Malin!
Det är det bästa jag har gjort!
Kram till dig

Svar: Sweeet! Hälsa från mig!!! :D Va roligt!
pcoslife.blogg.se

2013-01-24 @ 21:28:01

Facebookgruppens tjejer (och en kille ;) brukar sälja för stora kläder på någon grupp. Kolla där också vettja!

Svar: Will do!
pcoslife.blogg.se

2013-01-24 @ 23:39:43

Vilken energi!!!

2013-01-27 @ 17:52:45
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: