ZtorZillen

2013-01-17
20:15:30

Dag 76 Tack
Tack för allt pepp, jag blir verkligen glad varje gång jag går in på min blogg och läser alla snälla kommentarer. Det får mig att känna mig lyckligt lottad som har er, och det får mig att känna mig stolt över mig själv! Så..TACK!
 
Idag har jag testat ett nytt pass på exerto. Nämligen Oxybox. Jag körde teknik-pass och sedan själva träningen då. 43 minuter totalt. Jag fick faktiskt med mig sambon också! Jättekul. Han behöver verkligen träna, jag tror att han har gått upp i vikt, nu när jag har gått ner i vikt..någon som har bra tips när det händer? Hur stöttar man sin sambo till att börja träna?
Tips emottages tacksamt!
 
 

I alla fall. Oxybox var något för honom. Så det ska vi fortsätta med. Han säger att han har svårt att göra en sak med fötterna och en annan sak med händerna samtidigt, men det är bara en ursäkt. BULLSHIT. Han var jätteduktig. För min del gick det mindre bra. Eller ja..jag gjorde så gott jag kunde!
Nästa gång vi kör samma pass kommer jag vara bättre.
Det här med att alltid hålla fötterna i rörelse samtidigt som man skulle boxa med armarna...oj, det var svårare än vad jag trott. Jag har ju testat kickboxning innan, och gillade verkligen det. Upplevde att detta pass var svårare, men det kan också vara ren vanesak. Kvinnan som var ledare var från Jamaica. Underbar dialekt och hon körde passet på engelska, så det var lite lättare än förra passet jag gjorde (det var på norska)!
 
Det tråkiga är att jag har börjat få ont i min rygg igen.
Det har liksom smygit sig på den här veckan.
Tyvärr gör det också att humöret sviktar...
Just nu är det väl okej...men det är fasen inget kul att ha ont jämt å ständigt, märker att det också påverkar min sömn...
 
Just det! Det var någon som frågade hur mina testresultat såg ut;
Jag vet inte än, ska till doktorn på måndag. Så vi får vänta å se!
 
Några andra funderingar eller tankar som ni vill dela med er av?
Som sagt, det är alltid roligt att få höra andras reflektioner kring det man skriver om...så..kör på!

Kommentarer:
#1: Anneli

Men så kul att kunna träna tillsammans - det låter som en dröm i mina öron...!

Svar: Hihi! Det var iofs bara en gång..men ska försöka få med honom en gång till ;)
pcoslife.blogg.se

2013-01-17 @ 21:42:32
#2: A

Kul att träna ihop.
Kram till dig

2013-01-17 @ 23:07:29

Ajaj, inte roligt med ryggsmärta. :/ Hoppas det går över. Vet hur det är att ha ont... man tappar lusten för allt, blir sur och tvär och allt känns bara fett tråkigt och jobbigt. Men kämpa på!

Svar: Ja, det beskriver ganska bra hur det är nu!
pcoslife.blogg.se

2013-01-18 @ 10:35:41
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: