ZtorZillen

2013-01-05
19:02:39

Dag 64 Födelsedagsmiddag och färg!
Vilken dag!
Denna dag började ju lite märkligt. Jag drömde i natt att jag blev färgad. Att jag typ träffade Gud och hon frågade vilken min favoritfärg var och jag svarade orange. Sedan gjorde hon mig orange. Det va inte det som var märkligt.
Det som var märkligt var när jag vaknade med förväntan, tittade på min hud och såg att den var den där vanliga bleka trista huden..och inte knall orange, då blev jag besviken...jaja, så kan det vara....
 
 
Sedan var det födelsedagsmiddag hos mormor och morfar som gällde. Så sambo, jag å Samson åkte in till storstaden för att gå på fin födelsedagsmiddag. Uppklädd som tusan var jag. Rosa strumpbyxor (som för övrigt är jättesvårt att fotografera själv...) och sedan en färgglad tunika! Det bästa var att för 64 dagar sedan kunde jag varken ha strumpbyxorna eller tunikan..men valde att ha kvar dem i garderoben i alla fall, om jag nu skulle lyckas med Itrim! 64 dagar senare...och ja...titta på mina fötter! Jag kanske inte har orange hud, men j*kligt snygga fötter har jag!
 
 
Mormor är drottning på att göra kycklingrätter, så idag var det en riktig utmaning att hålla mig till måltidsersättningar...men det gick faktiskt skitbra! Det bjöds på efterrätt (tårta och kakor och bullar) och chips (guuud, va jag ville ta en..eller tio) och choklad...mmm...
Klockan är bara strax innan 19 och jag har druckit 1,5 liter vatten och tre av fyra måltidsersättningar är intagna! Förkylningen håller sig kvar, men jag har lyckats skrapa ihop över 6000 steg utan att dö av syrebrist! Det rör på sig i rätt riktning, snart kan jag träna. Och då ska jag utmana mig själv genom att simma. Längtar och fasar över detta på samma gång...hm...men det blir bra! Lovar!
 
Idag har jag också gått loss med kameran och har nyss lagt över ca 100 nytagna foton på orkidéer och julgranspynt! Trevligt, va? Vad har ni gjort en underbar dag som denna?
Nästa vecka satsar jag på att bli frisk!!!

Kommentarer:
#1: Maria

Å låter som en härlig dag :-)

Sv: jag har en sida längst upp som heter stegutmaning, konceptet är enkelt man utmanar sig själv men vi är några som gör det tillsammans, vill man får man berätta på söndagen men inget krav jag hatar krav just nu

Svar: Ska kolla direkt!
pcoslife.blogg.se

2013-01-05 @ 19:46:21

Simma Zilliz! Simma! PS, nu har jag också gjort en lista på min blogg, tack för inspirationen!

Svar: Varsågod...japps, jag ska! Funderar på om jag kan simma lite även om förkylningen håller sig kvar..behöver ju inte bli en kilometer direkt..!
pcoslife.blogg.se

2013-01-05 @ 20:21:18

Du kan ju se simningen som mental träning.... Bara plaska vattnet liksom .. :)

2013-01-06 @ 14:33:30
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: