ZtorZillen

2013-01-02
19:31:40

Dag 61 möte med coach Tobias
Idag var det motivationssamtal på Itrim i Nyköping. Att man åker så långt bara för ett samtal...ja, det är det värt. Faktiskt. Som vanligt fick jag med mig en hel del klokheter från honom. Bland annat så pratade vi om min frustration över denna förkylning från HELL, som aldrig verkar ge med sig.
Min nya tumregel är att INTE börja motionera innan jag klarar av en rask promenad utan problem. Så...nu får jag vänta ett tag till..då min andning just nu känns som om jag andas ur ett sugrör.
 
Sedan skulle jag ta de två första passen och köra lite mer försiktigt...
 
Vägningen visade 92,4 kg. Plus 0,2 kg från juldagen. Inte hela världen, jag är nöjd. Bra jobbat. Jag är stolt.
Det är ändå under 93 kg och jag är sjukt taggad och pepp nu när coach Tobias också var så pepp idag. Han var inte alls så dömmande som jag varit rädd för. Han mera..frågade hur det hade känts att jag fuskat och hur det kändes efteråt och sådär, sedan gick han vidare..fokus på framtiden. Vad händer här näst osv!
 
Jag är jättestolt över mig själv. Att jag klarade av att inte gå UPP i vikt på julafton! Det är liksom stort. Just nu längtar jag massor efter en stor cappucino. Istället nöjer jag mig med lite vatten. Jaja, man kan inte få allt. Men livet är rätt bra ändå..det måste jag säga..!
 
 
 
Jag har varit i Göteborg de senaste dagarna, varför jag inte uppdaterat. Har vart sjuk i Göteborg. Tittat på nyfödd bebis och jag är numera moster. Visserligen ingift sådan, men ändå!

Kommentarer:
#1: ealina

Mm, jag nämnde ju det där häromsist med att du ska ta det lugnt så att du inte måste dras med nån sjuka medan du kör itrim. För om du inte blir frisk blir det svårt för kroppen att vilja fortsätta släppa på det där som du vill bli av med *ler*
Bra jobbat med att hålla vikten över jul! (Det klarade inte jag, haha.) Och du ska se att du snart kan få mumsa på din efterlängtade cappucino! :D

Och, hörru! Har du varit här hos mig och inte vinkat? ;) Säg till nästa gång du är i krokarna, hade varit såå kul att träffas, jue!
Kramkram

Svar: Men! Vart bor du? Det är klart, det hade vart jättekul ju! Jag VET att du sagt det...kan bara vara efterklok och tänka att jag borde lyssna mer på dig...nästa gång så vet jag bättre!
pcoslife.blogg.se

2013-01-02 @ 20:40:55
#2: Joline

Hör av dig om du ska till staden nyköping någon annan gång ;)

Svar: Will do! Åker dit allt som oftast till Itrim! Vi borde så träna ihop någon gång!
pcoslife.blogg.se

2013-01-02 @ 22:38:54
#3: ealina

Jag bor i Mölndal, precis jättenära Göteborg :)
Jag vet inte om jag sagt precis exakt, jag har nog bara nämnt att jag bor i närheten av Borås eller nåt annat lite luddigt, så det är lugnt, haha. Men nu vet du ;D

Svar: AHA! Då är jag med...typ, för jag är rätt krass på geografi..men vet typ! ;)
pcoslife.blogg.se

2013-01-02 @ 22:41:00

Härligt att läsa!

2013-01-05 @ 19:03:05
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: