ZtorZillen

2013-02-03
20:50:39

Veckans träning v 5

Vecka 5 (28/1-3/2)

Måndag

Vila

Tisdag

Vila

Onsdag

Vila

Torsdag

15 min ryggträning (pass 2)

10 min ledd meditation

Fredag

Vila

Lördag

40 min simning

Söndag

Vila

 

Kommentar:

Jag vet inte om jag ska betraktas som klok eller oklok. Denna vecka har jag i alla fall valt att lyssna helhjärtat på min kropp. Har varit supertrött. Jag har gått och lagt mig nästan varje dag innan 22:00. Helt otroligt för att vara jag. Men det har jag gjort. Och nu i slutet på veckan känns det okej. Jag har i helgen vaknat själv, utan väckarklockans hjälp...runt ca 8-tiden. Det känns bra. Men kroppen är fortfarande otroligt trött...jag önskar att detta kunde försvinna. Jag kan inte riktigt beskriva känslan på annat sätt än det känns efter ett konditionspass...tillsammans med den trötthet man känner i huvudet efter en stressig arbetsdag.

Fast samtidigt. Både kroppsligt och mentalt.

Det är inte kul...

Kanske borde jag äta några vitaminer, jag vet inte. Har i alla fall unnat mig lite längre promenader med vovven varje dag och passat på när det är ljust ute..

Igår gick jag på morgonpromenad. Ensam med vovven..det var skönt..men fortfarande, som sagt..denna obeskrivliga trötthet.

Inte alls kul...

 

 


Kommentarer:
#1: Anneli

...och hundpromenaderna räknas inte som motion, eller??? Attans, då ekar mitt träningsschema helt tomt den här veckan också.....

Svar: Klart det räknas..men för mig är det mer vardagsmotion, då jag inte blir svettig!
pcoslife.blogg.se

2013-02-03 @ 22:08:39
#2: A

Hoppas att tröttheten försvinner snart.
Kram till dig

Svar: Hoppas jag med!
pcoslife.blogg.se

2013-02-03 @ 22:29:23

Jag skulle gissa, att din trötthet beror på att du legat på ett underskott så länge nu. Min jag gissar som sagt. Kan kanske vara bra att höra med Itrim, om det är vanligt. Jag skulle gissa på det med (haha)

Svar: Nej, det verkade inte vara så vanligt...men ska höra mer imorgon!
pcoslife.blogg.se

2013-02-05 @ 19:33:36
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: