ZtorZillen

2013-08-26
22:06:00

Detox-uppföljning
Så äntligen blev den gjord! Uppföljningen!
 
Man kan säga att den består av 6 delar, ett frågeformulär med sex olika områden, där man då får olika poäng för sitt svar. Önskvärt är att komma i "grön zon", mindre bra gul och röd innebär att det ska till en förändring för att man ska må optimalt, så att säga.
 
När jag gjorde testet innan jag började detoxen var jag superröd. Röd på alla 6 delar.
Del 1 " Du är vad du äter", detta område handlar om kost, vad äter jag och hur tillagar jag det..exempelvis; äter jag mer ekologiska grönsaker än icke ekologiska grönsaker? På uppföljningsdelen hamnade jag här på övre delen av gul zon. Alltså fortfarande nära rött, men inte alls lika dåligt resultat som innan detox! Tacka för det, jag har ju ändrat en hel del!
 
Del 2 "Stress", detta område handlar om stress. Upplevd stress samt hur kroppen mår och om den visar tecken på stress. Detta var också superrött innan. MEN nu hamnade jag i nedre delen av grön zon, mäkta imponerande! Å andra sidan kan detta också ha med att göra att jag har haft semester och därmed vilat mer? VI får se vid nästa uppföljning om det fortfarande är i grön zon.
 
Del 3 "Sömn", mitten av grön zon. Också en jättestor förändring, som jag hoppas håller i sig även nu när jag börjat jobba. Sömnrubbningar är faktiskt något som jag lätt får av jobbet, tyvärr. Men med meditation hoppas jag på att åtgärda detta och upprätthålla god sömn.
 
Del 4 "Du är NÄR du äter", övre delen av gul zon. Inte heller jättebra, men en förändring. Även här har jag mer att jobba med. Framför allt så är det att inte äta så sent...
 
Del 5 "Matsmältning", övre delen av grön zon. Den här är liksom del 6 inte så roliga frågor, utan handlar mycket om toalettbesök och diverse odörer som kan komma från magen...hehe..ni förstår vad jag menar.
 
Del 6 "Svampar och parasiter", nedre delen av röd zon. Inte heller så bra. Men det är också här som detoxandet får ha sin lilla gång. Det är ju detta som detoxen ska fixa, se till att man blir grön, utan svampar och parasiter i tarmarna...!
 
Vad händer då närmaste månaden? Jo, eftersom framstegen var så stora får jag nu äta bär varannan dag. Även koffeinfritt kaffe går bra då och då...och lite tuffare träning är nu okej också. Styrketräning ska läggas in regelbundet i träningsschemat!
 
Tror att det var det mesta! Frågor på det?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: