ZtorZillen

2013-04-27
21:46:52

Dag 176
Min mamma och mormor har ett gemensamt problem. Eller de delar ett problem. De vill båda flytta till lägenhet, fast deras män vill bo kvar i deras respektive hus. De har nu, både mamma och mormor, fått för sig att de ska rensa hemma. De ska rensa HELA huset. Någon stans här kom jag emellan.
 
Vet inte riktigt...men råkade säga att jag kan jojna dem och stå på loppis. Vi kan göra det tillsammans, sa jag. Ja, va bra! Så långt, helt okej. Idag var mormor hundvakt till Herr Samson. Detta resulterade i att jag och sambo "var tvungna" att kolla i hennes källare, där hon hade plockat ihop "lite" saker som hon ville sälja på loppis och om vi var intresserade kunde vi ta något innan själva loppisen.
Sagt och gjort. Jag var inställd på "här måste jag säga nejtack, ett par tusen gånger..annars kommer jag få ytterligare en uppsättning av kaffe-serviser, bestick och krukor med mig hem". MEN..jag saknar en fin duk till vårt stora bord hemma..och mormor ÄLSKAR dukar, hon har massor av fina, så det kan jag tänka mig sa jag...jag vill också ha ett kakfat i glas, sedan räcker det. Trodde jag, ja!
 
 
Nejdå...vi kom hem med diverse onödiga och nödiga saker som jag aldrig trott att vi behövt...hm...men..det som var kul var att vi fick en spikmatta! Jag har alltid varit nyfiken på spikmattor och eftersom sambo har kronisk ryggvärk så är jag lite nyfiken på om det kan hjälpa honom.
 
 
 
Provade den i 20 minuter...och nu känns det som om jag har liniment på hela ryggen. Varm och go. Passade på att meditera när jag låg på den. Inte dumt alls.
Någon som har erfarenhet av spikmatta?

Kommentarer:
#1: jannica

Jag har spikmatta, superbra! Brukar lägga mig på den på kvällarna ibland och precis innan jag somnar tar jag bort den. Tycker den är bra, dock svårt att komma åt just på axlarna, men man kan ju rulla ihop den och ha som "nackstöd" och massa bra.

Svar: Bra tips!
pcoslife.blogg.se

2013-04-27 @ 22:33:24
#2: Malin

Jag har en, men jag använder den alltför sällan. Tycker den är skön som bara den.

2013-04-28 @ 08:19:01
#3: Eleonor

hehe, hittade ni något mer spännande? :)

2013-04-28 @ 21:41:09
#4: Tackan

Hade en period då när de var en sån fluga då jag använde min, riktigt skönt. Ska nog plocka fram den ur garderoben :-)

2013-04-29 @ 14:36:52
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: