ZtorZillen

2013-04-10
22:39:22

Dag 159 Frukost-tips
Åh, nu måste jag bara dela med mig av historiens bästa frukost...
FRYSTA körsbär!
 
 
Japp, det hela började med att jag i morse tog upp en hel massa körsbär från frysen. Tanken var att jag på kvällen skulle baka muffins (jag ansvarar för fikat till jobbet i morgon)...ja, av någon märklig anledning så smakade jag på ett av de frysta bären...jag tänkte något i stil med att frysta hallon smakar ju som glass fast godare..vad kan då inte frysta körsbär smaka?
När jag väl smakade en kunde jag inte sluta! Åh, så gott det var! Och det var perfekt till frukost. Satt och smaskade körsbär på jobbet och det var supergott! Verkligen en rolig överaskning och något jag återigen kommer att prova till frukost! Jag är lite av en slöis på morgonen och gillar verkligen tanken på att ha något snabblagat till frukost. Något jag kan ta med mig till jobbet, som jag kan äta när jag kommer fram efter min morgonpromenad till jobbet.
För övrigt också en sak som har förändrats genom Itrim (eller är det min medicin?), men mitt blodsocker är nu så stabilt att jag inte "måste" ha mat direkt när jag vaknar...förut kunde jag känna yrsel om jag inte åt inom 20 minuter efter jag vaknat. Nu är det mer regel än undantag att jag kanske väntar 40-60 minuter innan jag äter något. Dricker vatten gör jag dock nästan så fort jag rest mig ur sängen!
 
Tänk vad det sätter igång i kroppen, en förändring av vikten..det leder till små förändringar, som leder till fler förändringar och plötsligt står man där! Och har ändrat på sitt liv..och man vill inte tillbaka! Det är ju så underbart som det bara kan bli!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: