ZtorZillen

2012-11-29
19:20:24

Dag 27 motivationssamtal
Det är ju svårt att motivera någon som är taggad till tusen. Det är så jag känner mig idag. Taggad till tusen!
Jag har hela veckan sett fram emot mitt möte med min coach T. Att dessutom få åka till storstaden Nyköping är alltid trevligt. Idag gick samtalet så snabbt (30 minuter), så att jag och sambo och vovve fick lite kvalitéts tid på stan! Jätteroligt, med tanke på att det kanske var sisådär....8 år sedan jag senast var på stan i Nyköping!
 
I alla fall. Motivationssamtalet resulterade i att vi konstaterade att det har gått mycket bättre för mig än vad jag själv trodde, men lika bra som coach T trodde då han sagt att jag klarar av ett snitt på 2 kg/vecka. Vilket ju visat sig vara exakt det jag gjort! Vilket också betyder en extra kula i min glasburk! Heja mig!
 
Det känns märkligt hur bra det kan gå och hur "lätt" det är. Jag trodde att det skulle vara så mycket mer lockelser. Men det är verkligen lätt att fokusera på sitt mål när man märker resultat på vågen och på trosorna (se tidigare inlägg). Och fram för allt annat: det gör inte ont i knäna längre när jag springer. Ryggvärken är också icke existerande efter träningspass..men infinner sig fortfarande då och då. Men...hoppas på ändring av det!
 
Vi pratade också om mina andra mål: 10 000 steg/dag. Äta 4 ggr/dag (måltidsersättning), dricka 2l H2O/dag. Säga "nej tack", när folk bjuder på något. Inte hetsäta. Träna ombytt träning minst 3 ggr/vecka. De flesta målen har gått kanonbra. Dock inte varje dag som jag lyckats skrapa ihop mina steg, men det har blivit fler dagar/vecka än det varit de första två veckorna...så det tar sig. Dricka vatten, är också svårt. Men jag har lyckats med det varje dag utom en (hittills). Ingen hetsätning och jag har sagt "nej tack" flera gånger! Ombytt träning har varit sådär. Men där får jag mest skylla på lathet och sjukdom. Så det ska jag faktiskt bli bättre med! Vi pratade också om mina större mål och hur jag tänker kring det.
Just nu lockas jag mest av tanken att handla kläder som finns i vanliga affärer och inte i tjockisbutiker.
Helt vanliga jeans. Färgglada, naturligtvis.
Men vanliga. I en vanlig affär. Det vore något det.
Storlek 40, sa jag första gången jag träffade T att jag ville ha. Det känns ouppnåeligt. Men...han säger det är möjligt. Och jag litar på honom! Han vet ju.
 
 
Nej, nu ska jag titta lite på Criminal Minds och dricka mer vatten, sedan äta. Sedan träna.

Kommentarer:

Fy fan vad du är grymt duktig! Unna dig nya kläder redan nu! Känslan är obeskrivlig :D

Kram, Pernilla be

Svar: hihi! Ska prova nya i morgon! :D KRAM!
pcoslife.blogg.se

2012-11-30 @ 17:08:22
#2: Beckis

Vad härligt att läsa! Känner igen mig så mycket från där jag var för nästan ett år sedan! Vad roligt att det går så bra för dig! Hejja!

Svar: tack, tack! Va roligt att du läser min blogg också, Beckis!
pcoslife.blogg.se

2012-11-30 @ 19:11:51
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: