ZtorZillen

2012-11-23
20:05:38

Dag 21 -nu är det fest!
3 måltidsersättningar i flytande form, idag. Kvällsmaten fuskade jag lite med och började med fast måltidsersättning. Inte för att det inte var planerat. Vi åt pizza hos mamma å pappa, eller alla utom jag. Jag testade Itrims Pasta Italiano. MUMS!
 
Seriöst. Vilken god känsla...att tugga sin mat. När jag hällde upp det i en skål tänkte jag "va lite". Men men, in med det i micron  4 min, sedan skulle den "vila" i 4 min och sedan röras om och ätas! Å så gott det var! Kryddade lite med vitpeppar och då blev den ännu bättre, tyvärr hade inte mamma å pappa något vitlökspulver utan socker eller salt i, annars tror jag det hade varit perfekt till.
 
Eftersom jag skriver från mammas dator så kan jag inte lägga till mina foton, då jag inte har ngn sladd som passar. Men men..ni får tänka er bilden framför er. Pasta, små små små varianter av pasta...någon makaronvariant. Sedan någon sås..typ köttfärs-aktig. Men ändå inte. Gott var det i alla fall. Fem Z av fem möjliga.
 
MEN! Det blev också en tråkig följdeffekt av maten. ONT i magen. Lite magknip-aktigt. Inte kul. Bror min, som också var med på pizzakvällen sa att det är helt normalt och att det brukar vara så då tarmarna är "otränade". Tydligen är de lata jäklar och har en tendens att lägga ner och typ ta en paus om man bara äter flytande föda under lång tid. Han berättade också lite om Xtravaganzas tänk och sa att man där kunde gå på flytande längre tid än 3 veckor. Ja, för min del känns det dock som 3 veckor var 3 veckor för långt. Det räcker gott och väl för mig. Nu ska här börjas äta mer fasta måltidsersättningar! Ska dock fotografera mera, så att ni hänger med..och kan se vad jag faktiskt äter.
Eller ni kanske inte är intresserade?
 
Det är så svårt att veta, vad NI vill veta, eftersom ni inte svarar på min fråga om det är något speciellt ni vill läsa om.
 
En annan sak. Vi pratade om biverkningar av snabbviktminskning. Väldigt intressant faktiskt. Jag har en ny kollega, en man som är nyexad socionom. Detta är hans första jobb som socionom. Han har gått ner mycket i vikt genom LITE mat och MYCKET motion. Han "visste" inte hur mycket han gått ner, men han bestämde sig för att satsa ett år på viktminskning och klarade det...men berättade just om biverkningar som muntorrhet, frossa, magknip och hungerkänslor. Jag har då upplevt alla utom frossan, visst jag fryser ofta...men inte direkt frossa. Tidigare har jag bara sovit i nattlinne, nu har jag också nattbyxor på mig på kvällen då jag fryser så..men det är ju okej, speciellt då jag får så fina resultat!!

Kommentarer:
#1: alexandra

har bestämt att jag ska gå på flytande 2 veckor i december och 2-3 veckor i januari:) kan säga at jag är väldigt nervös... men de ska även bli lite spännande och se om jag klara det....haha:) hur många kilon har du gått ner på 3 veckor?

Svar: Ungefär 8 kilo!
pcoslife.blogg.se

2012-11-23 @ 22:03:51
#2: A

Du är så duktig!
Förstår att det var gott med mat.
Kram

Svar: Hihi! Ja, det var riktigt gott!
pcoslife.blogg.se

2012-11-24 @ 00:21:26
#3: Jenny

Minns väl hur det kändes att äta ffg. JAg håller fast vid att min Chokladbar och Couscous första dagen efter 3 veckors flytande VLCD var bättre än vår bröllopsmiddag för 20 år sedan :)
En biverkning som jag råkade ut för var att jag tappade massor av hår. Men det slutade rala av och med en klippning blev det helt OK. Jag vill gärna läsa om när du kommer på positiva saker, typ att du kan göra något du inte klarat tidigare. Trevlig helg!

Svar: Tack, för tipset Jenny! HAHAHA! Jag förstår faktiskt känslan du beskriver! Roligt att få läsa dina reflektioner också!
pcoslife.blogg.se

2012-11-24 @ 09:26:47
#4: Tackan

Jag vill läsa om div, din resa dina funderingar jag vill inspireras och känna igen mig på samma sätt som jag hör nu. Jag vill veta allt om itrim bra och dåligt . Kanske blir det itrim efter barn och amning :-kr

Svar: Hm...okej, ska fundera lite mer på vad jag ska skriva då!
pcoslife.blogg.se

2012-11-24 @ 15:14:46

Mmmm. Mat är ritkigt gott det :) Oavsett hur gott ett pulver är så är det svårt att ersätta tuggmat :)

Svar: Kunde inte sagt det bättre själv!
pcoslife.blogg.se

2012-11-24 @ 15:32:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: