ZtorZillen

2012-11-20
21:23:09

Dag 18 Lite pepp!
Det är ju bara några dagar kvar nu...(tills jag får äta FASTmat) å än så länge har jag inte fotograferat en enda shake eller soppa eller gröt. Hur dåligt är inte det????

Skit samma. Jag gör det i morgon. För idag har jag redan ätit alla mina mål. MEN.
 
 
I morse vägde jag mig. Egentligen väger jag mig nu..nästan varje dag faktiskt. Inte som en fixidé, längre...konstigt nog. Utan mer för att se om det händer något de dagar jag druckit kaffe (utan mjölk) eller tagit mina gurkskivor. Hittills har jag dock inte funnit något samband med att viktnedgången skulle avstannat på grund av det ena eller det andra. I alla fall. FÖRSTORA bilden!
IMORSE...vägde jag 97 kilo blankt. Med nattlinne på.
Sjukt bra!
För att återgå till vägningen, så är det som om den där fixkänslan jag kunde ha förrut är som bortblåst.
Då jag verkligen kunde känna att hela dagen blev "fel" om jag inte hade vägt mig på morgonen. Jag vet det låter sjukt, men det är sant. Det var så. Då kunde jag tänka på det hela dagen, varför vägde jag mig inte? Tänk om jag har gått upp flera kilo? Nu väger jag mig de flesta dagarna, mest för att jag gillar segerdansen efteråt! Plus att jag sjunger i duschen som belöning varje gång det blir minus...iofs sjunger jag om jag står still eller upp också..hehe..
 
 
Trodde ni att jag glömt min skål med kulor? Inte då! Nu är det 7 kilo sedan jag började på Itrim. Sju kulor.
Det är fint...mycket fint...det ökar. Jag har förresten valt att börja om min kulsamling till från den dagen då jag började Itrim! Jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara det så här bra.
Jag är riktigt stolt över mig själv och imponerad och märker redan hur detta påverkar mitt självförtroende och självkänsla. Jag KAN, bara jag vill och bara jag bestämmer mig.
Det, det är styrka!

Kommentarer:
#1: Linda

Yeah, du är grym, what else can I say!

2012-11-20 @ 22:48:21
#2: Jenny

Vad bra att du inte känner dig tvungen att väga dig varenda dag! SKönt när man upptäcker och kan bli av med fixa idéer - känner igen mig så väl i det du skriver. Smart med kulor - det blir så tydligt att det går bra.Ha det gott!

Svar: Ja, jag hoppas att det blir ännu bättre också..med fler dåliga vanor som försvinner...
pcoslife.blogg.se

2012-11-20 @ 22:56:53
#3: E

Verkligen hur starkt som helst att ha klarat av så pass många dagar! Vet hur svårt det är, men när man får fina resultat så känns det lite bättre. Lycka till!

Svar: Tack!
pcoslife.blogg.se

2012-11-21 @ 10:08:12
#4: A

Bra jort!
Duktiga du!

Svar: Tack, tack!
pcoslife.blogg.se

2012-11-21 @ 10:11:38

Heja, heja – vad du är duktig! Bra idé med kulorna förresten. Den ska jag klura på. Köpa en snygg vas och stoppa kulor i.

kram, pernilla be

Svar: Eller hur! Är lite imponerad själv över idén!
pcoslife.blogg.se

2012-11-23 @ 11:51:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: