ZtorZillen

2012-05-23
12:35:21

Error
Mitt internet fungerar inte hemma, varför jag nu skriver lite på jobbdatorn...men men...ska få hjälp med datorn ikväll så hoppas att jag snart är tillbaka!



Kommentar:

Jag har haft en aning blogg Error med sluttentor, massor av jobb och träning! Men är med i matchen igen nu! Ska bli spännande att läsa vad som hänt för dig i veckan!



Du frågade om min Hemsida! Den är alldeles strax klar, till nästa helg är tanken. Jag kommer länka till den från min blogg.Du frågade vilka jag vänder mig till och självklart är alla välkomna. De klienter jag har idag, jobbar jag med på olika sätt, beroende på vad de önskar och vad de vill förändra. Vissa vill bara ha hjälp med träning eller kost, vissa även med den mentala biten. Kanske hjälp att komma till bättre insikt i livet, få mer fart på det eller lugna ner det. Jag jobbar väldigt nära några av dom och vissa inte nära alls. Det beror helt på.



Du vet ju vad min blogg förmedlar och man skulle enkelt kunna säga att min blogg är egentligen mitt företag. För mitt företag är jag :)

2012-05-26 @ 16:09:20
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: