ZtorZillen

2012-03-31
12:06:13

Fitnessfighten

Fitnessfighten.

Fitnessfighten är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet.

Gillar du utmaningar, tävla och vill gärna vinna - då skall du välja Fitnessfighten. Du lägger in dina bilder och mått innan och efter din träningsperiod. Det görs inom en vecka innan du startar och inom en vecka efter efter du slutat. När du har lagt in alla dina bilder och mått är du kvalificerad för tävlingen och kan vinna den.

Under din träningsperiod får du också praktiska kost- och träningstips via vår blogg, facbebook och mail som du har med dig i framtiden då målet är att få ett långsiktigt hälsosammare liv.Om du följer vårt unika 30-dagars kost- och träningsprogram kommer du bland annat att få följande resultat:

- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
- Förbättrat lymfsystem

VAD VINNER MAN?
Vinnaren får priser till ett värde av ca 53.000 kr:
- Träningsresa för en person till Portugal med Springtime Travel, värde ca 12.000 kr*.
Fustra Certified PT-utbildning, värde ca 38.000 kr**.
- Roddmaskin från Casall, värde ca 3.000 kr.

** Träningsresan gäller valfri vecka den 25 februari-21 april. En vecka från Arlanda baserat på del i dubbelrum inklusive halvpension och all träning. Med reservation för slutförsäljning.
** Får överlåtas till vän/bekant.

 


Kommentarer:
#1: emsut.Har läst om FF och hört om en del som testat på det men jag tror jag kör på i mitt egna tempo. Men det låter spännande! Har ingen ekonomi som tillåter utsvävningar heller :)

2012-03-31 @ 15:48:08

Gillar :) Kör hårt nu!

2012-04-01 @ 07:07:20
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: