ZtorZillen

2012-06-05
22:04:59

Pedagogisk rehabilitering

Vart har jag hållit hus? (hoppas jag att någon har tänkt nu när jag vart borta i två dagar..eller igår och idag)

Jag har vart på utbildning. Tanken var att jag igår morse skulle ta med mig både dator, mobil och träningskläder (träningsgrejer). Vad hände? Jag glömde allt. Tog bara med mig necessär och ombytte. Så kan det gå.

I alla fall har jag inte glömt er. Och jag hoppas att ni inte har glömt mig.

En hotellfrukost senare, två hotell-luncher och två hotell-middagar senare är jag i alla fall hemma. I tryggt förvar, så att säga. 75% av utbildningen i pedagogisk rehabilitering är nu avklarad. Helt underbart! Så stolt över mig själv och glad att jag har fått den här utbildningen. Mycket intressant.

Den startar igång så mycket inombords. Lärarna anser att vi blir bättre behandlare ju mer vi känner oss själva, vilket jag också håller med om. Det leder naturligtvis till massor av uppgifter där vi har vart tvunga att reflektera över våra egna val och liv. Denna gång låg fokus på "dåtiden".

Man väljer själv vad man vill dela med sig av till sin "familj"-grupp. Jag valde att inte prata om min ätstörning...

I flera uppgifter vi gjorde framkom mer och mer om mig själv och vilket förakt jag då och då har kännt inför mig själv och min hetsätning. Naturligtvis har jag löst detta genom att hetsäta ännu mer. Ibland är jag bra "klok", va?

Sorgligt har det varit samtidigt som jag fått ett uppvaknande.

Mycket spännande...

Föresten så firar jag och min fästman förlovningsdag i morgon..!

Eftersom vi är sådana nationalister (NOT) så har vi missförstått firandet av den 6/6. Vi trodde allt handlade om oss. Tänk vilket uppvaknande jag fick i morse när jag såg på TV att Sverige har nationaldag samma dag som vi förlovade oss på! Vilken ära, att Sverige la den dagen på samma dag...för att fira oss liksom...

Tack Sverige och på återseende!


Kommentar:

Hahaha, skrattar gott åt det där sista :)

2012-06-06 @ 08:08:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: