ZtorZillen

2012-07-09
23:00:10

Pass 9/31 i Run 4 Fun
Ja, vad ska man säga....jag är så sjukt glad att jag orkade med idag. Är så stolt över mig själv. Luften är så fuktig att det känns svårt att andas. Men smart som jag var, så har jag druckit mycket vatten idag...och jag börjar verkligen märka att min kropp, trots all övervikt, faktiskt mår superbra av att träna varje dag. Jag märker också att jag mår mycket bättre denna omgång av R4F, till skillnad mot när jag körde Fitnessfighten då jag mådde dåligt en stor del av tiden. Tror detta har flera anledningar. Dels att jag dricker mer vatten nu. Jag går inte heller på lågkaloridiet, utan äter efter mitt "huvud". Jag äter frukost, lunch, middag.
 
Mellanmål i mellan varje mål och försöker att inte äta några kolhydrater efter 18:00.  Jag vet inte...men det känns som om detta är bättre för mig. Visst, jag kanske inte får samma OTROLIGA förvandling som om jag skulle följt kostprogrammet också...men detta kan jag leva med och det är mer långsiktigt.... Nedan ser ni våran förre hund...cooling, eller hur? Så kände jag mig på löpbandet idag. Cool och stolt över att en tjockis som mig faktiskt klarar av det, bara hjärnan är med på det!
 
 
 

Kommentarer:
#1: Minendie

Vad härligt att du verkar ha hittat din grej. Jag tror det håller bättre i längden att göra en mindre drastisk förändring, det är så lätt att halka tillbaka i gamla vanor annars.

Svar: Så sant så!
pcoslife.blogg.se

2012-07-09 @ 23:06:32
#2: Fia

Jag tror att du tänker helt rätt. Jag tycker att det är viktigare att tänka långsiktigt än bara en månad framåt. Man vill ju att reslutaten skall fortsätta komma, och man vill nu kunna nå sina mål även efter månaden är slut.

Sv. Just nu har jag väl egentligen inte något direkt upplägg. Men jag försöker komma igång och gå ner i vikt ordentligt igen. Sen försöker jag styrketräna lite mera. För att underlätta viktminskningen, bli lättare och orka mera.
Nu är det ju snart semester, och då tror jag att jag inte skall ha allt för höga krav på mig själv. Men till hösten sen, då är det dags att lägga upp veckoplaner på hur det skall tränas och ätas för att nå bästa resultat.

2012-07-10 @ 07:53:31
#3: Susanne

Bra jobbat!!
Du verkar ha en bra inställning & att du gillar det du gör!

Nu har jag börjar listan 30 dagar! Hoppas du inte känner dig bestulen ;)

2012-07-10 @ 17:07:57
#4: emsut.

Du är så grymtgrymt duktig! Och hundennvar en tuffing.. som du :-)

2012-07-11 @ 03:59:49
#5: Joline

Åhh! Det låter verkligen som att du är på en positiv bana, va härligt!

2012-07-11 @ 21:42:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: