ZtorZillen

2012-07-03
23:22:15

Pass 3/31 i Run 4 Fun
Det är bara å köra på. Pass tre var samma som passen för dag 1 och 2. Inga nya övningar. Vilket på sätt och vis känns helt okej. Jag körde mina intervaller och det känns som om passet idag gick mycket bättre än de första två dagarna. Dock känns det nu i låren att jag inte är van att springa så mycket (flera dagar i sträck), brukar tidigare ha vilodag alternativt träna något annat dagen efter. Men! Nu är det R4F som gäller och då gör jag som dom säger...
 
Något jag finner svårt är att dricka tillräckligt med vatten.
Jag ser andra på jobbet och så som dricker mest hela tiden...själv har jag svårt för det och får sällan i mig så mycket vatten som jag bör få i mig. Är det någon som har något bra tips angående detta med vätskebalans? Tar tacksamt emot alla tips jag kan få!

Kommentarer:

Jag brukade sätta min telefon på alarm under dagen så att jag blev påmind! Kanske är nåt för dig?

Svar: Just det! SMART! Det gör jag nu på en gång!
pcoslife.blogg.se

2012-07-03 @ 23:58:34
#2: feliciaa

sv: ja de va supergott! :)

ha alltid en vattenflaska i närheten.. då dricker jag alltid mkt.. Stoppa några flaskor i kylen så har du alltid kallt och gott vatten oxå =D

2012-07-05 @ 10:38:39

Jag fyller en halvliters pet-flaska på morgonen och dricker den i bilen på väg till jobbet. Sen fyller jag flaskan igen och ställer på skrivbordet, och innan lunch ska den vara tom. Till lunch dricker jag en flaska, och sen fyller jag den igen och ställer den på skrivbordet och innan jag går hem ska den vara tom. Sista flaskan dricker jag i bilen hem. Totalt 2,5 liter. Sen dricker jag minst en flaska när jag tränar och 1-2 flaskor på kvällen ofta också. Helt frivilligt :) Mycket vatten blir det – och många toabesök. I början krävs det lite disciplin, men efter ett tag vänjer sig kroppen och då blir man törstig helt automatiskt.

kram, pernilla be

Svar: Gjorde som du tipsade om! Tack!
pcoslife.blogg.se

2012-07-06 @ 10:59:36

Hej Zillis! Det tog lite tid, men nu har jag svarat på din fråga i ett nytt inlägg, eftersom jag tyckte den var så bra!

Välkommen att läsa! :)

Svar: Ja, jag såg det! Tack för svaret! jag har funderat mycket på det då jag just nu tränar varje dag..och ska göra så hela juli...tack för svaret, som sagt!
pcoslife.blogg.se

2012-07-07 @ 10:04:24

Det var så lite! Man kan också periodisera sin träning, som du gör nu. Dvs man kör hårt i tex en månad, för att sedan vila mer efteråt eller gå ner mer i en " normal träningsnivå". Själv kan jag öka intensiteten i 4-5 veckor och kanske köra dubbelpass 1-2 dagar i veckan med utspridd belastning, för att sedan träna lugnare perioden efter. Men jag har fortfarande 1-2 vilodagar även om jag kör tufft :) Som sagt, beror på vilken " vetenskap men tror på och vill leva efter.

Hejar på dig!!!!

2012-07-07 @ 14:07:48
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: