ZtorZillen

2012-07-18
20:39:27

Pass 18/31 i Run 4 Fun
Nu är pass 18 avklarat. Och jag sitter med en matlåda med stekt fisk, potatis och wokade grönsaker...och jag njuter! Jag är hemma ensam med herr Samson i kväll/natt. Så jag ska bara ta hand om mig själv och njuta av ensamheten. Jag är stolt över mig själv att jag kan göra det...för något år sedan innebar ensamhet alltid hetsätning.
 
I kväll blir det dock inget av den varan. Det blir bloggande och sträcktittande på Project runway, samt lite målande av tånaglarna! Det förtjänar jag nämligen! Mer målade tånaglar åt folket...! (oj, det lät så seriemördar-aktigt)
 
Även om vi inte har något sommarväder här uppe så försöker jag klä mig i färgsprakande kläder och alltid ha målade naglar, det känns liksom lite mera sommar då..även om det är kallt och regnigt!
Idag hade jag massor av energi i första löp-passet. Sprang på 8-8,5 km/timme. Sååå häftigt. Har ni sett mina bilder från Island? Ovan ser ni en geijser! Det va riktigt häftigt att se det i verkligheten. Vilken energi och vilken värme. Man bara måste älska naturen för alla dessa fantastiska naturfenomen, eller hur?

Kommentar:
#1: Annika

Duktiga du!

2012-07-19 @ 11:45:12
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: