ZtorZillen

2012-01-22
16:22:22

Veckans träning v 3
Vecka 3

Måndag
2x30 min promenad

Tisdag
2x30 min promenad

Onsdag
3x30 min promenad

Torsdag
30 min promenad

Fredag

50 min intervallträning (gå-jogg)
40 min promenad

Lördag

30 min promenad

Söndag
60 min promenad



Kommentar: Söndagen är ju inte slut än...så vi får se vad som händer..om listan kompletteras med lite ytterligare motion. Jag vet inte vad jag ska säga om veckan som gått. Det har överlag varit bra. Helt klart supernöjd med motionen. Maten kunde dock har varit mycket bättre. Har slunkit ner två muffins. Men det är helt okej, det var ett övervägt val, och då är det okej. Det var liksom inget som "bara hände". I övrigt så har jag även ätit flera portioner av popcorn, mindre bra...vilket jag tror kommer påverka eventuell viktminskning. Å andra sidan så vet jag ju vad ett uteblivet minus beror på. Om det nu blir så.

Som sagt. Veckan har varit bra. Motionsmässigt. Hade velat ha in flera intervall-pass. Tror att nästa vecka kommer bli bättre när det gäller det. Ska verkligen försöka att variera mig lite mera än bara promenader och joggning. Ska börja med veckomål igen. Tror att det kan hjälpa mig att hålla tankar och kropp på "rätt väg"!

Kommentar:

Man får prova sig fram vad som passar och du verkar hitta rätt. För mig funkar inte veckomål av någon anledning. Däremot dags-mål och års-mål! Förklara den! Haha!

2012-01-23 @ 21:51:51
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: