ZtorZillen

2012-01-29
11:44:25

Veckans muffins
Veckans muffins blev saffransmuffins. Köpte sådan färdigblandad saffranskaka-mix. Tillsatte vatten och smör...hälde i smeten i formarna...å vips så va det klart! Underbart det doftade i hela lägenheten när de var inne i ugnen. Lyckades dock att inte provsmaka! *stolt* Sambon intygade dock att de var mycket goda, dock inte lika goda som när man gör sin egen smet...men ändock goda. Trist att de fastnade så mycket i formen. Men så var det i alla fall. De fick bra betyg. Å veckans muffins blev alltså saffransmuffins!

Fler än jag som älskar att baka? Idag ska jag göra LCHF-muffins. Tror jag håller på att insjukna i förkylning..så ska ta det lugnt med endast promenader i dag. Vad gör ni en helg som denna?

På återskrivande...

Kommentarer:

Tryck starka c-vitaminer som kiwi,citrus frukter, äpplen, ananas, melon, mango, vinbär, blåbär, hallon, alla färger av paprika, rödbetor, spenat, persilja, rädisor, rotfrukter.. m.m



mixa o blanda i smothies! åH SÅ KRYA PÅ DIG!



Jag pluggar hela helgen och jobbar (ideellt och med lite annat jag inte kan tala om än) . Åh så Lite träning på det. Ingen återhämtingshelg på soff locket direkt, men jag har "fri-tid" ikväll ett par timmar då jag är helt ensam hemma. Då ska jag hitta extra energi, kanske genom att läsa eller meditera. Jag lär mig att vara effektiv på ett sunt sätt, ibland går det bra ibland går det åt skogen! Haha!

2012-01-29 @ 12:28:15
#2: Lisa

sv: Jag brukar faktiskt testa lite olika. Men jag har ett favorit-grundrecept, ska lägga ut det på bloggen någon dag!



Tuttifrutti frostingen är jättegod, testa den :))

2012-01-29 @ 16:00:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: