ZtorZillen

2012-01-24
20:26:09

Födelsedagspresent
Inte för att jag fyller snart. Inte för att jag forttarande skriver önskelista till min födelsedag. Men mer som en (icke)diskret uppmaning till de mina nära och kära som läser min blogg. Till födelsedagspresent (i maj), önskar jag mig färgglada kettlebells.
Alltså mer färg till folket. Även färgglada träningskläder, just nu är det gråa byxor..å svart sportbh, visserligen ett rött linne till det. Men ändå!


Jag vet inte hur jag har lyckats. Men sedan flytten för x-antal månader sedan..va det typ september vi flyttade?..så har jag "tappat bort" min kettlebell. Hur kunde den bara försvinna? Kanske är den hemma hos min mormor, där vi har mycket av våra "extra" saker..som vi inte tog med i flytten till nya stället...Hm...måste leta...saknar att träna styrka med kettlebell det va så effektivt. Så j*kla skönt efteråt!

På återseende!

P.S Fick för några dagar sedan en förfrågan om att det va en läsare som skulle vilja se en bild på mig. Typ: helkropp. Är det något som skulle vara intressant för flera? Isådant fall så "måste" jag ju göra det...annars så struntar jag i det. MEN vi lever i en demokrati...så varför inte rösta? Skriv vad du tänker, så kanske det händer ;) D.S

Kommentarer:

Aldrig provat på kettleball! Dom ser ju ut som gigantiska nonstops ;-) Härligt! Har själv svart från topp till tå när jag tränar inkl badkläderna ;-)



Tror många tappat bort gnistan från nyårslöftena nu, känner mig bara mer och mer peppad. Dock känns inte lchf så bra, men men så länge man lär sig av sina experiment och kommer framåt så kan man inte se dom som ett misslyckande! Borde börja baka egna riktiga bröd med bra näringsvärde är väl framtida projekt nu, hur har det gått med din surdeg?



Vore ju kul se vem som är ztorzillen, men känn inga tvång. Tog mig något år eller mer av bloggande förrän jag la någon bild på mig själv där!

2012-01-24 @ 20:59:11

Jag tycker det skulle vara roligt att se dig lite :) Det behöver inte vara helkropp :) Men ansikte kanske?

2012-01-25 @ 05:03:50
#3: Jenny

Vore kul att få se dig, men det är något jag tycker du ska bestämma helt själv, vad som känns bäst för dig. Är ju trots allt din blogg - du bestämmer ;)

2012-01-25 @ 18:41:09
#4: Anna

Sv: tack så mycket!



Jag har aldrig testat kettlebells själv, men jag har hört att det ska vara väldigt effektivt!

2012-01-25 @ 19:18:36

Du ska göra det som känns rätt för dig. Är det ok med ett foto, så JA VISST! Men om det inte är det, vänta.



Du bestämmer!



2012-01-27 @ 21:38:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: