ZtorZillen

2012-12-18
15:06:07

Dag 46 Greetings from Sundsvall!
Det är ju dag 46 idag. Dag 46 och jag tror att det är den bästa dagen av 46 möjliga. Jag ska berätta varför.
Vikten går ju inte riktigt som planerat. Och med det menar jag bara att min coach T, tyckte det var rimligt att jag skulle snitta på 2 kg/vecka. Det har jag INTE gjort. Det struntar jag i. Eller jag var faktiskt upprörd över detta triviala skitsak..varför jag nu var det...men igår var jag "upprörd" över detta faktum. Som om inte 11 kulor är skitbra resultat? Som om inte jag är sjukt stolt över mig själv i alla fall.
 
Idag grät jag inne i en provhytt. Det är sant.
Iofs brukar jag gråta när jag provar kläder, för att inte tala om hur det brukade vara när jag var yngre och mamma var med. Hon var som världens bästa stöttepelare för mig. Hon gjorde allt rätt, men jag var fortfarande ledsen. Men inte nu längre. Idag grät jag av lycka...vänta nu...
 
Jag hade innan resan till Sundsvall bestämt mig för att jag ska köpa julklappar samt ett underställ till mig själv. Eller en underställströja, då den jag har börjar bli för stor och då jag numera använder den som pjamas då jag fryser så på natten....Såååå...i morse började jag med att vandra runt planlöst i Sundsvall i lite förnekelse att jag faktiskt var tvungen att PROVA kläderna innan jag skulle köpa något. Någon timme senare så var jag i alla fall inne på Stadium och "kollade på julklappar till min pappa". (= "undvek att hamna i provhytten").
 
Min sensei sa att Stadiums egna märke har mycket färgglada kläder, och det gillar jag ju MASSOR som bekant.
 
Så efter mycket om och men beslutade jag mig för att testa en underställströja...i storlek 44, liksom bara på skoj, för att det är "omöjligt"..för att jag numera har storlek 44 på mina underställsbyxor och för att jag ville testa. Döm om min förvåning när storleken passade! Den var perfekt. PERFEKT. Lite stor i armarna...men annars perfekt. Storlek 44! Då kom en liten glädjetår och jag tänkte "det måste vara fel på märket". Så jag såg denna topp (ovan) som var i en så sjukt snygg färg att jag kände mig tvingad till att testa. Största storleken var tyvärr 44 och jag tänkte "skit också..men jag kan ju testa, kanske kan den passa efter jul". Jag går in i provhytten, testar och...JAG KAN HA DEN!
 
"Det här är inte sant", tänker jag. Nyper mig själv. Tar av mig linnet och testar igen. (samma linne, samma storlek). Den går fasen på. Den sitter inte perfekt, men ändå helt okej..snyggt liksom. Jag är snygg i den! Den passar mig.
 
Köper man byxor till så blev det bara 199 kr. Så jag testar byxorna också. De är ju orange! Jag vill ha ett par orangeträningsbyxor! Vaddå träningsglädje liksom, man blir ju glad av att bara se dem! Förstå vilken energi jag kommer ha när jag tränar i dem...ÅÅÅÅÅÅ..jag kunde ha storlek 44 i byxor också! Vid det här laget gråter jag, mascaran rinner ner för mina kindor och jag har fotograferat allt för att visa er sen! Men glömde sladden hemma så ni får se det när jag är hemma igen!
 
 
Denna ovan, köpte jag också...i storlek 42, som jag också kunde ha!!!! Den jag har på mig nu är i storlek XL och är nopprig och ful. Ska slänga den i kväll när jag visar min sambo vad jag har köpt!
Just det! När jag ändå höll på..så provade jag BH:ar på Kappahl och Lindex också...visade sig att jag gått ner en storlek där också. Nu har jag tydligen storlek 90C, tidigare har jag haft 95D. Så både kupa och omfång har minskat! Jätteroligt! Köpte mig en neongrön BH, som var på rean...100 kr! Så denna dag har jag ägnat till mig själv och unnat mig flera fina saker som tack till mig själv för att jag älskar mig själv och unnar  mig själv denna resa med Itrim!
 
I morgon ska jag försöka hitta lite julklappar till andra också ;)

Kommentarer:
#1: alexandra

det är du verkligen värd !!!!! glad jag blir för din skull:)

Svar: Tusen tack!
pcoslife.blogg.se

2012-12-18 @ 15:13:25
#2: Anneli

Men jag blir ju alldeles tokglad bara av att läsa! Väl unt!

Svar: Härligt att du också blev glad, som jag blev!!! :D
pcoslife.blogg.se

2012-12-18 @ 17:01:24

Aha! Nu förstår jag vad du menade med att jag sett dina Stadium kläder. Trodde jag missat ett mail! Underbart att se och att läsa! Och det är precis rätt väg, att du unnar dig. För att du är värd det. Läste så bra i morse i min bok (En Robin bok). Det handlade om att ge sig själv saker, som ett slags värde. Ska försöka korta ner texten och maila den till dig. Och du, den gula tröjan har jag också, fast i blå. Lika <3

Svar: Tack! Det ser jag fram emot..Robin "var med mig" lite på julafton igår...asså..hans tänk, så att säga!
pcoslife.blogg.se

2012-12-24 @ 23:38:40

Robin is sometimes "the man"!!! (Han var med mig också..)

Svar: Så sant som det var sagt!
pcoslife.blogg.se

2012-12-25 @ 14:53:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: