ZtorZillen

2012-12-16
10:37:11

Dag 43 igår!
Ibland ter sig livet så att man inte hinner blogga varje dag! Vilken grej va?
Inte för att jag har något direkt att skylla på. Igår var bara en dag som jag ville spendera med sambo och vovve.
Vi tänkte gå ut på en minipromenad, som snart blev en vanligpromenad, som sedan blev en lite längre...och sedan hade vi plötsligt vart ute på promenad i över två timmar!
Se där ja! Det var första riktigt LÅNGA promenaden för Samson.
Dessutom gjorde vi ett stop på Djuraffären.
Där införskaffade vi oss en ryggsäck, som egentligen skulle bli en julklapp, men som fick bli en adventsklapp till mitt lilla pälsmonster!
 
 
Han är så söt i sin ryggsäck. Har hört att det ska vara en bra aktivering. Samson verkade dock helt obekymrad över att detta främmande väsen helt plötsligt tog sig friheten att sitta på hans rygg under resten av promenaden. Först tyckte han att det var lite jobbigt. Men när den väl satt på plats och han fick komma ut i snön igen, så hade han glömt bort lilla väskan. Vår hundtränare sa att de kan behöva ett par promenader för att vänja sig bara vid väskan, hon i djuraffären sa att det skulle räcka med en promenad. Samson verkade inte ha några problem med den i alla fall!
 
 
 
Trotsig fotomodell som han är, ville han inte titta in i kameran utan visar upp sin profil och tittar bort i fjärran i stället. Mmm..så kan det vara!
Stegräknaren visade på 10 564 steg när vi kom hem!
Över 10 000 steg alltså på bara en promenad!
Husse (aka sambon) har nu också en stegräknare, den visade på 142 steg. Han var lätt besviken då han var helt övertygad om att han varit med oss på hela promenaden..hehehe.
Idag ska han testa att ha stegräknaren i byxlinningen istället för i fickan.
Själv har jag alltid min på byxlinningen till mina långkalsonger!
 
Höres!

Kommentar:

Vilken sköning! Han ser så stolt ut, tycker jag. Roligt med Samson foton, kanske ett på dig & han nästa gång? För att kliva ur zonen.... ( msn kan ju ta ett mysfoto där inte ansiktet syns mycket, om du vill <3

2012-12-16 @ 11:36:50
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: