ZtorZillen

2012-08-20
00:06:00

Utbildning
Hela denna vecka, mella måndag-fredag lunch, är jag på utbildning. Sista delen i "pedagogisk rehabilitering för traumatiserade flyktingar". Det ska bli riktigt kul, dessvärre vet jag inte om jag kommer ha tillgång till Internet eller inte...så under tiden får ni några tidsinställda inlägg. Hoppas att jag har möjlighet att skriva något inlägg när jag är iväg också. Under tiden, kan ni väl skriva "hej" till detta inlägg? Så att jag har lite bloggar jag kan besöka sen när jag kommer tillbaka igen?
 
Vet att ni är ett troget gäng på ca 40 läsare som kommer in här varje dag, men tror det är bara runt 20 som har gett sig till känna, så att säga. ÄLSKAR det faktum att ni är så trogna och att ni verkar uppskatta min blogg så, det värmer verkligen och ger mig en enorm egoboost att fortsätta både skriva av mig i bloggen men också att fortsätta kampen mot kilona!
 
Snälla skriv en liten rad, så att jag kan få gå in i din blogg och se vad ni är för folk som läser min blogg! Eller skriv en fråga eller tips om andra bloggar eller tips om träningsformer som jag bör prova på...eller vad som helst! Hör av er, och har ni inte någon blogg, så kan ni väl tipsa om någon annans? Säg bara "hej" om ni inte kommer på något, är så nyfiken på er! 
 
 

Kommentarer:

Vad kul med såna där utbildningar! Jag älskar att gå på såna och få lite nya perspektiv och infallsvinklar!Ha det superkul!!

Svar: Det ska jag ;)
pcoslife.blogg.se

2012-08-20 @ 08:32:56
#2: Linda

Jag hoppas att dte blir en mysig utbildningsvecka!

Svar: me 2
pcoslife.blogg.se

2012-08-21 @ 15:40:37
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: