ZtorZillen

2012-08-06
15:50:00

Skördning
 
Jag har ju tidigare berättat om att jag och min sambo har en liten kolonilott. Vi som inte har gröna fingrar alls. Hehe. Men i alla fall tänkte vi att det kunde vara lite romantisksysselsättning under sommaren. Tja...så mycket romantik vet jag inte om det har varit. Men det har växt saker i alla fall. Ovan kan ni se våra egna potatisar och rädisor. Vi har också satt morötter, rödbetor, ärtor och ruccola. Tja...och dill också. Men det går verkligen inte bra. För dillen, alltså. Just det, vi har satt lök också! Det ser jag verkligen fram emot. Hoppas det hinner bli något innan vi flyttar bara. Det är fullt med ogräs i landet och jag vet inte om jag ska ta tag i det eller ej. Kanske skulle jag försöka engagera min älskade sambo också. Vi får se om det blir något av den varan i kväll.
 
Tycker det är riktigt roligt att det kommer något alls.
Liksom barnsligt glad att äta sin egna potatis, tänk att det fungerar. Det är ju fantastiskt.
Kan inte fatta att vi inte testat detta tidigare? Det är ju värsta kicken!
 
På återseende!

Kommentarer:
#1: Minendie

Vad härligt det låter med egenodlade grönsaker. Jag har också funderingar på en kolonilott ibland men misstänker att jag skulle tappa lusten efter ett tag.

2012-08-06 @ 17:28:30

Åh, skulle verkligen önska att jag hade tid och ro att odla lite grönsaker. Kanske blir det av när barnen blir större :) Det måste smaka extra gott i alla fall!

kram, pernilla be

Svar: Ja, det gör det verkligen..idag var jag och tittade till morötterna, de hade växt ordentligt..så nu sitter jag å småäter mini-sommarmorötter! :D Mycket bra alternativ till godis, minst lika gott!
pcoslife.blogg.se

2012-08-06 @ 20:51:58
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: