ZtorZillen

2012-08-06
22:20:22

Kalla mig snål...
Jag tänkte fira att jag har gått ner i vikt och att jag börjat ta hand om mig själv mer och mer genom att investera i lite själsligt rosa fluff. (I min värld är allting bra=fluffigt) Alltså föll mitt val på en trogen bloggläsare. Coach Malin-Charlotta. Denna underbara filur som givit mig modet att börja jogga....om man inte älskar henne sedan innan måste man göra det bara därför. Jag menar, det är inte lätt att motivera en tjockis att frivilligt börja springa. Jag det vill säga om det inte är för att det är rea på mjukglass eller chips, då. Ja, det skulle vara av den anledningen som jag skulle ha joggat, nej SPRUNGIT, tidigare. I alla fall, blev jag sjukt inspirerad av hennes inlägg och nu har jag börjat jogga som ni vet.
 
Jag har också äran att ha henne som coach. Min coach. Det är fluffigt! (respekt)
 
Nu åter till saken. Jag har ju tidigare kanske nämnt att jag har en fin pulsklocka här hemma. Men bandet till den har försvunnit i och med flyttstädandet och packandet för någon vecka sedan. Som om jag orkade ta tag idet och skaffa ett nytt? Nej. Tills min coach motiverade mig. Sagt och gjort 799 kr fattigare så va det alltså införskaffat. DOCK krävs det ju ett batteri också. Vilket inte var lätt att hitta i denna lilla norrländska håla, det vill jag lova...till slut hittade jag ett batteri för hela 80 kr. FÖR den lilla skiten. Nej, någon måtta får det faktiskt vara. Speciellt då jag råkar veta att de säljs på Claes Ohlson för 20 kr stycket. Kalla mig snål, men då fick det vara nog. Och det sa jag till kassörskan också. Tack, men nej tack. Jag går till Coop istället. På Coop hittade jag samma batteri, men i en förpackning om två. Kostade 30 kr. Ha! Där fick hon, tanten på klockaffären! Pyttsan å betala 80 kr för ett batteri! Fnys!
 
 
I alla fall. När jag väl kom hem efter denna minst sagt tuffa jakt på batteri, var jag ju tvungen att testa det, så klart. Så på med band och klocka och sedan vart det ca 17 min kondition (intervall på löpbandet) samt 17 minuter styrketräning med kettlebellen.
 
Totalt: 35 minuter
Kalorier: 277 kcal
Snittpuls: 144
Maxpuls: 186
 
Men det bästa och mest fantastiska med denna dag är inte detta med batteriet, tro det eller ej.
Det är att jag idag sprang varje intervall på 8,5 km/h.
FATTA! Helt sjukt fort. Och ändå kom jag "bara" upp i 186 som maxpuls.
Det är ju skitbra. Så stolt över mig själv. Nu ska jag försöka köra resten av veckans intervaller på lika högt.
Inga känningar i knät heller. HELT fantastiskt!

Kommentarer:
#1: Linda

Det är ju underbart!! GRATTIS!!

2012-08-07 @ 00:41:33

Kul att få se foton ;-) Du är duktig som kämpar på och jobbar med saker som känns motiga. Vill skriva något super peppigt här om hur bra du är men borde sova egentligen! Bara insåg att jag totalt glömt bort att läsa bloggar på en vecka. Här händer det saker med hastigheter, lägenheter osv!

Ang det där med bloggångest så sluta oroa dig över det. Jag vet visserligen inte hur min blogg uppfattas av andra men jag skriver enbart för mig och min egna skull. Tror det blir mer hållbart så än att bara skriva något för att man ska - borde. Följ hjärtat och magkänslan, så blir det mesta bra!

Kul att du tycker jag är en modeguru, hehe jag tycker ju inte det själv precis!! Så vet inte riktigt vilka tips du vill ha ;-) Du får ställa mer konkreta frågor då! Kram & godnatt från Tingshuset

2012-08-07 @ 03:37:01
#3: Minendie

Vilken bra pepp-present. Bra tränat, jag ska också ta mig dit när det gäller joggingen.

2012-08-07 @ 10:40:17

Blir fantastsikt glad och väldigt varm i hjärtat av att läsa det här inlägget! WOW! Allt av det du skriver gör mig bara så galet lycklig!!!

Åh skam den som ger sig, en rejäl slant fattigare och många minuters letande blev det, men uj vad mycket du har att se fram emot nu.

Jättebra jobbat med intervallen, nu kan vi skapa riktiga pulspass, Zillis!

...Åh kärlekstack för dina fina ord...<3

Svar: Åh, det ska bli riktigt spännande! Jag hat-älskar intervallpass! :D
pcoslife.blogg.se

2012-08-09 @ 15:26:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: