ZtorZillen

2012-04-09
11:22:37

Going to Amsterdam

Jaa...då var det snart dags. Väskan är packad. Kartorna är framtagna. Reseparlören inhandlad.

Nu gäller det. Jordbruksverket är kollat. Och vi är officiellt redo för att åka till Amsterdam.

I och med att vi snart reser, så kommer också bloggen hamna lite på is. Men bara tillfälligt, ska ju bara vara i väg i tre dygn, så ni blir inte av med mig. Lovar.

Har ni varit i Holland? Några tips?


Kommentarer:
#1: Anna

Amsterdam är fantastiskt fint! Jag var där hösten 2010, så mysigt! Kaffet är billigt, man måste prova uteserveringarna och att vandra längs kanalerna! :)

2012-04-09 @ 14:33:02

Amsterdam, där var jag på skolresa i nian, tyvärr kan jag inte påstå jag uppskattade den skönhet staden bjuder på, då... Tonåringar ;-)



Du frågar hur gammal jag är? 38 fyllda och i Juli 2012 är jag upp i 39 år. Klokheten som du upplever mellan raderna kommer med erfarenheterna, att göra fel om och om igen och sedan plötsligt inse att det inte finns några fel. Bara små och stora misstag som man antingen kan se som misstag eller som lektioner. Det har med åren blivit min styrka och trygghet, att se lösningarna i problemen istället för endast problemen. Men tro inte alltid att det fungerar, åh nej jag lär mig var och varannan dag och jag kan också sjunka ner på golvet i tårar och känna att min förmåga till ett gott liv rinner mig ur händerna. Men det är bara tillfälligt, oftast bara några timmar. Och vet du, ofta tycker jag det är skönt att gråta och vara liten, särskilt efteråt, för då är jag lite starkare och förhoppningsvis lite klokare än vad jag var innan. Livet lär oss hela tiden, om det är det vi vill att de ska göra. Det kan också straffa oss hela tiden, om det är det vi vill att det ska göra. Det handlar om vilken grundinställning jag vill leva med, ett aktivt val.



Oj, nu blev det långt, Zilliz...

Kram & ta hand om dig, ps/ tycker om att du frågar om saker!

2012-04-09 @ 17:11:31
#3: Sussie

Åh, vad mysigt att få åka till Amsterdam. En vacker stad verkar det vara om man kollar i tidningar och sånt. Gammal Hansa-stil. Och tulpaner i överflöd! Cyklar och husbåtar... Ja, du hör att jag gärna skulle åka dit jag med. :)

Ha en jättetrevlig resa! Kram

2012-04-11 @ 23:57:53
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: