ZtorZillen

2012-04-10
17:34:09

Dag 10 av 30
Jag vet inte vad det är för fel på mig. Kanske är jag inte tillräckligt motiverad. Jag vet inte. Just nu känner jag mig riktigt värdelös. Det är inte så att jag har hetsätit idag. Men jag har gjort en STOR avvikelse från kostplanen på Fitnessfighten. FYRA stycken kakor har jag ätit idag. Det är inte det som är det värsta, det värsta är att det bara gick av farten. Det var inte ens så att jag tänkte. De bara slank ner.

För er som läser kanske det inte låter så mycket, men för min del är det ett stort problem. Jag måste hitta strategier för att kunna genomföra denna livsstil förändring. Motivationen tryter då det inte har hänt något på vågen. Känner att jag har stöd från mina närmaste, men det är något som saknas. Det känns inom mig, men jag vet inte vad det är. Vad är det för fel på mig?




Kommentarer:
#1: Joline

Hmm jadu, själv funderar jag på att kasta ut vågen, försöka glömma att den existerar och försöka att fokusera på att bli frisk... idag har jag ätit massor med godis på jobbet men imorn har jag bestämt för att det inte blir EN ENDA godis till!!! Tror du jag kommer klara det... jag är fan osäker själv. Hur som helst så tycker jag inte att du ska vara så hård mot dig själv, du kämpar väl på eller hur! Lite bakslag har alla!

2012-04-10 @ 19:13:51
#2: Beckis

Måste det vara något som är fel på dig? Du är ju en människa som alla andra. Kanske är det någon bit i livspusslet som sitter lite snett just nu. Motivation kommer och går. Det är när den är låg som man får jobba lite extra. Du avvek från planen, det går inte att ändra. Det är bara att gå upp på banan igen och fortsätta köra. Du gör så gott du kan, och du har ju din problematik att brottas med. Du kan klara av det! Kämpa på!

2012-04-10 @ 20:23:56
#3: Sandra

Jag känner så väl igen mig i det du skriver både då det gäller kakor som slinker ner och svårigheter att motivera mig när vågen står still.

För mig har fyra kakor stor betydelse, inte om det är fyra planerade kakor däremot om de bara slinker ner utan att jag nästan märkt det.

Jag försöker tänka att det var ett avsteg och att omgående gå tillbaka till planen. Det är då det är som svårast att komma ihåg sin målbild.

Du är en stor inspriationskälla för mig och det är första gången jag ger mig tillkänna här.

Keep up the good work!

2012-04-10 @ 22:00:07

Som en blogg skriver här, du är bara människa! Men förstår vart du vill komma, du söker en strategi för att bryta din vana. Tänker som så, att innan du gör det där valet som gör att du mår sämre, fråga dig själv vart du ska någonstans. Var är målet? Och sedan avgör du vilken längtan som är starkast, att ta kakan eller att nå målet.



Jag är inte för att skapa ett regeltänkande-dvs- "jag får inte äta"- men jag är för att hitta ett sätt att bryta en vana. Kanske den tankegången kan hjälpa dig <3

2012-04-14 @ 22:18:11
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: