ZtorZillen

2011-09-28
12:52:54

Panikångest
Fick panikångest attack igår. Strax efter jag skrev inlägget. Nu i efterhand så kan jag analysera händelsen och se att jag fick ångestattacken förmodligen för att jag valde att inte hetsäta..vilket var första tanken som dök upp.

På ett sätt en vinst. Jag lär känna mig själv bättre och bättre. Men vet fortfarande inte hur jag ska/vill gå vidare!
Sjukvård eller inte? Fortsätta? Ge upp? Jag vet inte...något alls..!

Kommentarer:

Jag tycker du var fantastiskt duktig som stod emot hetsätningen! Det är verkligen starkt! Och gå vidare med sjukvården, se vad som händer...det kanske finns hjälp att få. Bloggaren Duktiga Tjejen fick hjälp till sist, fast det tog ett antal år, men nu är det bättre...

2011-09-28 @ 14:20:34
#2: Susanne

Här kommer en massa pepp-kramar

2011-09-28 @ 22:03:13

Hej



Jag brukar inte direkt förespråka gastric-bypass men det kanske är enda utvägen för dig ur övervikten? Har några bekanta som genomgått dessa utan komplikationer och gått ner 36 kg på ett halvår och mår fantastiskt bra nu. Nästan så jag själv blivit lite avundsuk, men självklart jätteglad för deras skull!! Men det är lite frustrerande när man själv inte kommer någonvart. Så jag förstår din frustration!!! Har någon läkare någon gång pratat med dig om detta? Läste någonstans på nätet att det värdet som var förhöjt för dig ofta var det om man tränade dagligen, men jag antar läkarna vet vad dom gör ;-) Stor styrkekram, ge inte upp!

2011-09-29 @ 11:22:13

Vilken vinst du gjorde! Tänk vilken styrka det krävs att klara att stå emot!!!



När jag var sjuk sa min terapeut: Om du lyckas vända din kraft som slog dig i väggen åt andra hållet, klarar du vad som helst.



Det brukar jag påminna mig om när kraften saknas att göra de bra och rätta sakerna för mig. Att kraften finns, det handlar bara om att rikta den i rätt riktning. Mot det goda och framgångsrika hållet.



2011-10-01 @ 21:38:47
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: