ZtorZillen

2011-11-10
21:30:00

Pepp-peppi-pepp-pepp!!!

Men vilken häftig kille!

Vilken inspirationskälla! Just nu känner jag mig massa pepp.

Kom direkt från träningspass å en underbar dusch! Nu ska jag surfa runt på nätet för att hitta mer peppande bilder som kan inspirera oss att fortsätta kämpa!

I morgon är det vägning som gäller. Jag är SÅ nervös (rädd att det inte har hänt något). Känns som om mensen är på väg..har mått halvtaskigt (ont å humörsvängningar) flera dagar nu...men inget händer liksom?!

Jaja, åter till peppandet!

Spana in killen!

Måste dock påpeka att han har ett så underbart och smittsamt leende, på båda bilderna!

Å vad jag hoppas att han fortfarande hållt vikten och en sund livsstil, vad jag förstår på Biggest Loser är det väldigt många som går upp mycket i vikt efter programmet också många som skäms mycket över detta. Tänker att det då handlar om att man inte gjort den inre resan som många kanske glömmer bort..det är inte bara en kroppslig resa! Även hjärnan måste hänga med. Du måst byta vanor, återgår jag/du till samma gamla vanor så är det SJÄLVKLART att vi återigen går upp alla kilon och kanske även lite till..!!!

 


Kommentarer:

ag har aldrig riktigt hakat på Biggest Looser, kan inte hjälpa det men tycker inte riktigt om konceptet. Känns som robinson där man jagar överviktiga med blåslampa :( För mycket drama i bästa usa stuk. Däremot blev jag hooked på "Eat Yourself Sexy" ( se video http://www.youtube.com/watch?v=rIWM6ZRQ2WA). Önskar jag hade samma viljestyrka som dig med träning, det tar emot så sjukt mycket just nu.. Blir små promenader bara för mig, men maten är det åtminstone ganska bra ordning på man ska va glad för det lilla ;-)



Älskar att baka :D Men vågar bara när det är "ätardag" så jag kan provsmaka.. Sen gömma i frysen och ge bort så de inte äts när man inte ska ;-) Lite långt skicka ordrar till dig tror jag, annars så skicka på hehe

2011-11-10 @ 23:58:11

Tack för idéen som du gav mig om företagande. Om du skulle låtsas vara min kund, vad tror du/eller vad hade du förväntat dig att jag skulle kunna hjälpa dig med? (försöker spåna på ideer)



Kram!

2011-11-11 @ 00:17:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: