ZtorZillen

2011-11-04
15:05:50

Dietist-tid
Jag har fått en tid till dietisten. Om tre veckor. Känns lång tid. Vad ska jag göra tills dess? Nervöst på något sätt. Tänk om hon inte kan hjälpa mig..?
Nej, inga negativa tankar! Positivt tänkande! Det här kommer bli bra, förhoppningsvis får jag massor av tips, idéer och pepp! Nu jäklar ska det bli förändring. Hon är säkert utbildad i MI, och då blir det sääääkert bra. Mycket motivering! Hejja, hejja! Det känns i vilket fall som helst att jag just nu är i ett vakum. Jag vet liksom inte vad jag ska ta tag med. Hur jag ska förhålla mig, jag spänner mig och är nervös. Nervös för att när som helst få ett återfall. Den senaste tiden har det kännts som om det är på väg. När som helst. Skönt är i alla fall att jag har fått lite lust tillbaka för motion. Samt att Emsut och jag försöker peppa varandra lite extra sådär. Skönt att det finns genuint ärliga personer, som faktiskt vågar dela med sig av sitt liv och erfarenheter.

Just nu så är fokus en vecka i taget. Kan liksom inte för hela min värld tänka längre..konstigt nog. Det känns för läskigt. Känns som om jag har tappat mycket av mitt "sug" att gå ner i vikt. Jag har flyttat fokus och fokuserar på hälsa. Vissa av er tänker säkert "jättebra", men då ska ni vara medvetna om att jag behöver gå ner ca 50 kilo i vikt. Men det är FÖR stort. FÖR mäktigt. Nu måste jag ta små små steg. Ett i taget...


Kommentarer:

sv: hehe jaaa mycket intressant :D

2011-11-04 @ 15:58:22

Att flytta berg börjar med att ta bort en liten sten i taget, och det är det du gör nu! En liten sten i taget och med envishet är berget flyttat. kanske inte idag, eller imorgon eller om en vecka, men så småningom!

2011-11-05 @ 08:02:43

En dag i taget, alla små vinster är även stora vinter.



Kommer gå jättebra på ditt dietistmöte :)

2011-11-05 @ 17:47:26

Noja dig inte över dietisten, dom är snälla människor dom med!! Bara fokusera på var dag som en etapp till något större. Det gör jag just nu, en dag i sänder, betar av dom och är stolt över vad jag gjort rätt den dagen. Stor peppkram!

2011-11-05 @ 17:58:19
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: