ZtorZillen

2011-08-28
12:34:02

Bodyshaper
Är det någon av er som läser min blogg som har testat en välfungerande bodyshaper?

Själv är jag ju ett stort fan av Trinny och Susannah, som jag säkerligen också har nämnt vid ett flertal tillfällen? I alla fall så förespråkar de en underbar filosofi; alla kroppar är vackra, det gäller bara att framhäva dina tillgångar och försöka dölja dina mindre bra delar..så att säga. Mycket bra sätt att se på det hela! Ingen är perfekt, men alla är vackra. Under semestern har jag tänkt mycket på just detta...hur jag uppfattar min kropp och hur många år jag faktiskt har plågat den..både med mitt missbruk och även mentalt när jag trakkat ner på kroppen med alla negativa tankar. Nu har jag bestämt mig för att bryta denna negativa trend.

Inspirerad av Trinny och Susannah ska jag banne mig vara snygg under denna viktnedgång. I torsdags spenderade jag därför 2 timmar hos frissan. Något jag gör allt för sällan (cirka en gång om året). På något vis så tänker jag alltid att jag inte är "värd" denna behandling...att bli fin i håret. Samma sak gäller när jag ska köpa nya kläder. ÄR jag verkligen värd detta? Återigen gäller detta ALLT vad gäller mig själv. När jag spenderar pengar på hunden eller sambon eller julklappar, födelsedagspresenter osv osv, så är det inga problem. MEN när jag ska köpa något till mig själv får jag dåligt samvete. Varför? Jag vet inte. Men nu är det slut på detta! Jag ska börja behandla mig själv bättre, med den respekt jag är värd.

Åter till Bodyshapern!
Har ni testat en sådan? En som fungerar? Funderar i alla fall på att köpa en då, för att bli snyggare i jeans. Få bättre passform liksom. Hm..denna (fotot nedan) hittade jag på ellos.se, men den fick inte så bra recensioner. Ska fortsätta leta.




Kommentarer:
#1: emsut.



Jag har inte testat någon, men jag tror säkert att det finns några bra därute i djungeln :)



Vad skoj med frisörbesök. jag ska vara "hårmodell" i september. Dom ska färga och klippa som dom vill.. kan onekligen bli intressant :)

2011-08-28 @ 13:40:39
#2: emsut.



Just nu har jag.. ingen frisyr alls.

Det har fått leva loppan och ser för jäkligt ut ;)



Jag skulle gå in och beställa tid hos min frisör och då sa hon att dom behövde modeller som gick med på det mesta. Typ knallrött. Och det växer ju ut så kör på sa jag.. :) Ska bli spännande! :)

2011-08-28 @ 14:21:54
#3: Beckis

Har den där från tvins som de gör reklam för på tv enligt tv-shop-vis. Jag ser inte klok ut i den, för det är ett band över magen som är mycket tightare än resten vilket gör att jag får en väldigt onaturlig figur som inte alls är smickrande. Några två storlekar mindre blev jag inte heller. Så den är inget bra!

2011-08-29 @ 07:11:17
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: