ZtorZillen

2012-02-19
16:38:50

Veckans träning v 7

Vecka 7

Måndag

25 min styrka (kettlebells)

35 min promenad (löpband)

Tisdag

30 min promenad

Onsdag

Vila

Torsdag

20 min promenad

30 min promenad

20 min styrka (kettlebells)

Fredag

Vila

Lördag

30 min promenad

Söndag

1 h 35 min promenad

 

Kommentar:

Jag är nöjd!

Det här är ju kanon! Från att gå från en vecka då jag verkligen skäms att visa vad jag gjort till denna vecka, när det går så här bra. Det blev visserligen ingen kondition, som jag tänkt..men däremot så har jag återigen börjat med styrketräning, det är bra! Speciellt när jag har två styrketräningsmål som jag hoppas att jag kan nå en bra bit innan året är slut! Nästa vecka så ska jag försöka fokusera mer kring dem. Å så är jag jätteglad att jag och sambon äntligen (idag) vågat fråga vår granne om hon, bebis och hennes hund vill följa med på långpromenad. Så mycket roligare att vara flera.

Denna vecka blev det också två dagar med vila, men det känns ändå bra. Inga konstigheter, inget dåligt samvete för det. Mycket bra jobbat, Zillen! (pratar med mig själv)

Det har vart lite dåligt med mat- och bakbilder och inlägg..den senaste tiden..så det är väl också något som kanske ändrar sig nu...Nästa vecka ska också bli intressant då jag kommer lägga mer fokus på maten. Min svåra bit i denna livsförändringsresa!

Inspiration! Soon 2 bee me? ;)

 


Kommentar:

snygga ska vi bli både du och jag :)

"bara" att jobba på, ha tålamod och fira små segrar varje dag.

kram//

2012-02-19 @ 17:34:21
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: