ZtorZillen

2013-09-19
22:09:36

"Målsnöre"
Jag glömde berätta att jag även fick ett målsnöre av min nya coach S. Detta målsnöre, är egentligen inget snöre...det är ett plast (stelt) snöre runt midjan som sitter fast knipsat med någon form av metallbit i mitten som håller fast endarna..tanken är att den ska sitta löst och fint och om den börjar sitta hårdare är det ett tecken på att man ska ta sig en funderare på vad man pysslar med...ungefär!
 
Jag är ju inte i mål..ÄN...på länge.
Jag har också varit så opepp på att kilona inte rasar så som jag vill. Varför kan de bara inte lyda?!
MEN jag har ju också märkt att kläderna sitter finare. Så, jag ska försöka att inte stirra mig blind på vågen.
Eftersom det var coach S "första gång" att sätta på ett målsnöre..så blev det lite tajt över magen...men, det gör inget! Varför? Jo, för att jag vill ha mitt snöre som en ständig påminelse om vad jag pysslar med. Vilket fokus jag ska behålla. Att fokusera på god mathållning, bra vardagsmotion och dricka vatten och se till att mina ombytta pass blir av! Det är det som mitt "snöre" ska hjälpa mig med! Så är tanken i alla fall.
 
Idag på jobbet tog jag upp en klassiker.
Att stå vid skrivbordet! Hur svårt kan det vara? Det fungerar ett par dagar, sedan sätter jag mig ner....en timme eller så, sedan lite flera timmar och ett par dagar senare sitter jag bara och står inte alls.
Nu ska jag i alla fall känna på mitt snöre under dagen och bli påmind; STÄLL DIG UPP! Ta en omväg förbi kopiatorn innan du går på toa! Ta trapporna! Gå iväg med "grannens" post också, fast när jag har kommit tillbaka från att just ha lämnat min egen!
 
Nu ska här satsas!
Ska också börja skriva upp "dagens". Dagens motion, dagens steg.
Har blivit riktigt slarvig att ens använda stegräknaren...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: