ZtorZillen

2013-09-18
21:07:11

Dag 320 Gruppträff
Igår var jag på dubbla gruppträffar! Jag tog nämligen igen en som jag tidigare missat. Det blev intensivt men också nyttigt. Nu behöver jag lite mer stöd och tid för reflektion...för jag är lite trött på detta nu. Jag har liksom kommit in i en vardag. Samma mat hela tiden, och jag kommer mig liksom inte för att prova något mer exotiskt eller bara något nytt!
 
 
Som vanligt känner jag mig pepp och upplyft av att gå på gruppträff och förra veckans deppiga läkarbesök känns allt mer avlägset...temat var Egentid och sömn. Mycket intressant.
Jag älskar de flesta människorna i min grupp.
Vi har blivit tre tjejer/kvinnor/damer som alltid sitter vid samma bord.
Det är så roligt och upplyftande att höra dem berätta om sina tankegångar, för i mångt och mycket tänker jag på samma sätt.
Det är så skönt att få bekräftat att jag inte är ensam.
Som en tjej berättade nu; hon känner sig nöjd. Hon är nu lätt överviktig, och kanske behöver gå ner två-tre kilon för att bli normalviktig, enligt BMI. MEN hon har ingen lust. Hon känner ingen motivation. Hon vill försöka lära sig att njuta av den kropp hon har nu, för hon har aldrig mått bättre. Varför inte ta vara på det? Varför sträva efter ytterligare något annat mål, när man är nöjd?
Är det inte bättre att sträva efter något mål inom ett annat område?
 
Kände så väl igen mig.
Jag känner nog så i mångt och mycket också.
Jag är rätt OKEJ med att väga 84-85 kilo. Jag mår bra.
Jag är stark och tycker om min kropp.
Ska jag inte hellre fokusera på annat i mitt liv? Sådant jag inte är nöjd med?
Hm..jag vet faktiskt inte. För det är ju samtidigt så att för varje kilo jag går ner, hjälper det i möjligheten att bli gravid sedan...det är svårt att veta vart jag ska lägga fokus.
Känner mig lite lätt förvirrad, om jag ska vara ärlig.
 
Har ni några tips?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: