ZtorZillen

2013-05-10
17:28:00

Prova på: Thai deo
Fick denna deostick av min sambo i födelsedagspresent. Så har använt den i strax över en vecka...men är så imponerad att jag känner att jag måste dela med mig av denna upplevelse.
Har också läst lite om vad andra tycker om denna och vad de har upplevt och kan väl konstatera att de flesta har upplevt samma positiva saker.
 
Den fungerar som så att det är typ som ett stift som man fuktar med vatten, seda stryker man på den under armarna 2-4 ggr är väl rekommenderat...jag gör ca 3-4 strykningar.
 
PLUS :)
Lätt att använda
Ser ut att hålla länge, lär nog dröja innan jag behöver köpa en ny (enligt någon recension jag läste på nätet kan det räcka upp till ett år!)
Innehåller inga konstigheter (bara alun och vatten, vad jag förstår så går inte alun in i kroppen heller utan läggs bara på hudytan, vilket jag gillar!!!)
Den täpper inte till huden, alltså svettproduktionen stoppas inte, MEN det luktar INGET av svetten (vilket jag har hört är det som många är negativa till deo och antiperspiranter, det är ämnen som går in i huden och täpper till vilket vissa menar på gör att vi kan få bröstcancer)
Luktar inget
Uppstår inga hudirritationer eller klåda (vilket jag brukar få av deo/antiperspirant)
 
MINUS :(
Kostar ganska mycket (169 kr 120gram)
Svårt att hitta i affären (finns bara som jag vet på hälsokosten...)


Kommentarer:
#1: Kattis

Jag använder också mineralsten som deo! :D eller kristallsten som min hette, det är inte just det här utan att annat märke.. min är som stenformad hehe. Men den håller på att ta slut nu och jag hittar ingen ny till vettigt pris :( syyyynd.. jag har ett stift också som är köpt på butiken TGR, funkar bra det med men jag föredrar stenformatet :)

2013-05-10 @ 17:56:59
#2: Beni

Har inte använt men får prova. Att den kostar mycket gör ju inte så mycket om den är dryg det jämnar ut sig.

Svar: Det är sant!
pcoslife.blogg.se

2013-05-11 @ 12:02:48
#3: jannica

Fast om den håller ett år va den ju inte dyr :) Dock gillar jag sådana som luktar men skönt för dig du hittat en som funkar för dig och din kropp :)

Svar: SÅÅÅÅ sant! Du har så rätt så...fast dyrt om man tänker på det enskilda utlägget, men den är helt klart prisvärd...jag gillar ju med doft också...! Men ska nog köpa lite rosenvatten och ha på mig det som parfym..det hade jag när jag va yngre...tycker det doftar toppen! :D
pcoslife.blogg.se

2013-05-12 @ 11:30:07
#4: Eleonor

Luktar den gott då? :)

Svar: Nej, inget alls!
pcoslife.blogg.se

2013-05-12 @ 20:52:13
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: