ZtorZillen

2013-07-15
19:56:20

Veckans träning v 28

8/7- 14/7

Måndag

Vilodag

9 765 steg

Tisdag

30 min ryggträning

30 min magdans

9 628 steg

Onsdag

45 min ryggsim

10 188 steg

Torsdag

Vilodag

Fredag

40 min pw

20 min yoga

12 438 steg

Lördag

6 703 steg

Söndag

7 851 steg

Kommentar:

Osäker på hur många seg det blev i torsdags..snitt ligger på ca 8 000 steg/dag. Inte helt illa, men inte bra heller. Har haft riktiga smärtor i ryggen denna vecka…därav den minimala träningen. Har också kännt mig noll motiverad…och flera gånger funderat på vad jag håller på med och varför.

Det känns som en ständig tävlan om tid…och siffror. Vikt och mått.

Jag känner mig otillräcklig och värdelös.

Jämför mig med andra och blir ledsen…ska snart ha mens och har starkt sockersug…och känner mig allmänt down….


Kommentar:
#1: Linda

Det här med att jämföra sig med andra kan verkligen vara döden för motivationen, tycker jag åtminstone. Jag brukar vara grymt bra med att jämföra mig med mig själv och ingen annan, det gick inge vidare igår när jag var på bodypump. Jag vet att jag precis börjat träna efter en graviditet och jag har varit väldigt nöjd med ork och kondis. Min styrka däremot var nästa noll. Det var ingen som hade så lite vikter som jag eller såg ut att kämpa så mycket. När jag kom hem grät jag nästan och var så besviken. Jag kan ex. inte göra en enda armhävning på tå och orkar inga vikter. När j jag varit arg, ledsen och sur blev jag motiverad efter en stund och sket i alla andra. Om en månad ska jag kunna göra fem armhävningar på tå och ha blivit starkare i ryggen med hjälp av lite kettlebell här hemma. Jag vill inte vars beroende av någon annan eller av att jämföra mig med någon annan, jag gör det ju för min skull. Nu är jag motiverad tack vare min ledsenhet och ilska, det hjälpt mig sätta mål. Jag lytt evinnerligt trött på att vara svag och klen.

Du kämpar på fantastiskt, se till att jämföra dina resultat med dig själv och ha konkreta mål (som inte handlar om vikt eller mått) att sträva mot, jag tror det ger mer motivation! Heja heja!

2013-07-16 @ 07:34:29
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: