ZtorZillen

2013-08-18
10:26:30

Tillbaka
Hej bloggen..hej bloggläsare!
 
Nu är jag tillbaka! Hemma från fjället! Det har varit en underbar semester! Tagit ledigt från ALLT. Så känns det verkligen. Vi har vandrat på fjällen tillsammans med vovven. Vi har grillat varje dag, spelat kort, badat, bastat..njutit av varandras sällskap, läst, lagat mat...detoxen har vi hållit, förutom att vi har ätit nötter nästan varje dag. Här skyller jag på att det var så smidigt att ha med sig i väskan...men det handlar mer om lathet och brist på planering.
 
 
 
Till frukost har vi nästan varje dag ätit kokosgröt med olika kryddor till; vanilj, kanel eller kardemumma. Till och med sambon såg fram emot frukosten! Och han är ingen frukostmänniska kan jag lova. Han hatar dessutom kokos-smak....
 
Idag är det uppföljning på detoxen med coach Anton (aka "TräningsZillen" eller "ZuperZillen"). Så det ska bli spännande. Uppföljningen med Anton innebär; vägning, mätning och svara på ett gäng frågor om nuvarande livsstil, en månad in i detox.
 
Förstår att ni blir lite förvirrade att jag kör detta samtidigt som Itrim. Egentligen handlar det om samma sak. Att hitta en bestående balans mellan kost och motion..en livsstil som är hållbar. Itrim-måltiderna (måltidsersättningarna) har jag slutat helt med. Dels för att det blev så dyrt och dels för att mina resultat typ har frusit sedan i april och jag skötte mig ändå BRA. Det är därför jag nu kör detoxen. Vilket nästan är det samma som Itrim förordar när man har nått sin målvikt. Dock inte lika strängt. Skillnaden är främst att i detoxen tillåts inga laktosprodukter, glutenprodukter, frukter eller bär, halvfbrikat eller charkprodukter..det ska vara så rent som möjligt (inga måltidsersättningar eller sötningsmedel heller.) stevia är okej, om det är riktig stevia, inte sådant som är utblandat, sojaprodukter är inte heller okej i detox..tanken är att rena kroppen och tarmfloran..
 
Efter min uppföljning återkommer jag med lite recension över hur det gått för mig och sambon och vad planeringen nu blir för nästa månad...!

Kommentarer:
#1: Lena

Du skrev som svar på en tidigare kommentar att du inte äter mjölkprodukter, men ovan står det laktosprodukter... Jag äter ju laktosfritt, och kvargen jag gör, som jag har till allt, är på laktosfri mat- och bakkvarg med 0,3 % fett. Tänkte bara tipsa om den, helt suverän och man kan ha den till allt.

Svar: Oj..jag kanske har varit lite otydlig...men just nu äter jag inga mjölkprodukter och inga laktosprodukter...det är just under detoxen, så jag kommer nog välja laktosfria mjölkprodukter i framtiden, men just nu undviker jag det....
pcoslife.blogg.se

2013-08-19 @ 10:36:00
#2: Tackan

Spännande ska det bli att höra hur resultatet blivit :-)

Svar: Det har blivit intressant, kan jag avslöja ;) Skriver mer om det när jag vägt mig på Itrim också!
pcoslife.blogg.se

2013-08-20 @ 08:02:34
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: