ZtorZillen

2012-11-05
23:19:53

Dag 3 - Itrim
Det är dag tre...och livet flyter på. Jag fryser som en gnu...men annars mår jag bra. Inga "biverkningar" än så länge. Är fortfarande vid gott mod. Sopporna och shakesen är goda. Men idag var hittills den mest "jobbiga" dagen, då jag speciellt vid lunchtid var superhungrig, men sedan gick det över och 2 liter vatten senare känns allt okej igen.
Nu måste jag gå å lägga mig, säger mamma (hon sover över här idag för att vara lite hundvakt imorgon..!

Kommentarer:

vad du är duktig!
jag måste ner minst 25 kilo. vet inte hur bara???

Svar: Kanske du skulle testa Itrim också? Måste säga att det är skönt att ha någon coach så där...som kan peppa en när man är nere...
pcoslife.blogg.se

2012-11-06 @ 06:19:20
#2: Linda

Jag förstår inte hur man orkar äta soppor och shakes under en tid, men det är nog för att jag aldrig gett det en chans mer än som till lunch i tre veckors tid, då var jag konstant vrålhungrig istället. Jag gissar att tricket är att "fylla upp" med vätska vid sidan av så att man lurar kroppen litegrann. Jag blir så sugen på att köpa några shakes bara för att de var så goda, men eftersom jag är gravid är det nog ingen vidare bra idé, man ska ju äta så hiiimla varierat och bra hela tiden.

Så kul att höra att du känner sig nöjd med den här kuren hittills, det är väldigt intressant att följa dig och hur det går, jag skickar lite hejarop här :)
HEJA HEJA HEJA!

Svar: Tack, Linda! Du är så snäll!
pcoslife.blogg.se

2012-11-06 @ 10:35:33
#3: Linda

Vilket driv du har! En anan hade nog inte klarat av det!

Svar: Tja, det där är så olika...ena dagen upp andra ner i motivationen! Klart att du hade klarat av det!
pcoslife.blogg.se

2012-11-06 @ 18:05:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: