ZtorZillen

2012-11-22
18:45:07

Dag 20
 Kan ni förstå? Det är dag 20. I morgon är det sista dagen med pulver. SÅÅÅÅ skönt. Ser nu riktigt fram emot att få testa alla smoothies, måltider å bars. Framför allt är jag sugen på att äta något annat till frukost...eller middag. Till lunch är det väl okej med flytande, men saknar sååå att få tugga! Fast å andra sidan var det ganska väntat. Är fortfarande inspirerad och imponerad på mig själv att jag klarat av det, men inga fusk! (räknar faktiskt inte gurkan som fusk!). Jo, okej...äggen var fusk. Men det var det värt. Hellre sådant fusk än att det blivit något värre, typ tårta eller en massa mackor. Vilket jag för övrigt saknar otroligt mycket. BRÖD.
 
 
 
Ovan ser ni min lermask. Nejdå. Det är min gröt det är fråga om. Inget mer eller mindre. Till gröten serveras också 1 dl minimjölk. Det inte bara får man ha på, det SKA man ha på gröten. Sedan får man krydda gröten också. Inte med något som innehåller socker, salt eller kalorier!
 
 
Under gårdagen tränade jag lite. Kände det var dags. Känner mig liksom lite stum i musklerna och började igår att fundera på vad det verkligen gör med musklerna att gå på sådant lågt kaloriintag. Ja, nu känns det lite bättre i alla fall. Det var mycket hjärnspöken igår också då en kollega blev som "fixerad" över att jag inte äter mat. Hon påpekade det flera gånger under dagen och jag höll på att bli tokig till slut. Vad är det som är så svårt för folk att förstå? Kan det kanske vara deras egen självkänsla och deras dåliga samvete som spelar in? Att de själva tänker "va modigt, jag borde också ta tag i min övervikt"? Så tror jag att det är.
 
Idag har varit en tuff dag på jobbet. Riktigt utmanande. Så kan det vara. Jag har också funderat mycket kring vad som är värt att fajtas om här i livet och vad som inte är värt att fajtas om. Har nämligen en kollega som stressar upp sig för minsta lilla bekymmer. Ibland kan jag känna att hon valt fel jobb. Det är liksom ingen idé att stressa upp sig jämt, det går ändå inte att lösa alla världens bekymmer på samma dag! Så det så!

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: