ZtorZillen

2012-11-19
23:12:49

Dag 17
Ännu en dag lider mot sitt slut. Sista måltiden för dygnet är intaget. 2 liter vatten är uppdrucket. Stegen är tagna och här sitter jag i min säng och funderar på om jag skulle ta och sticka ett par strumpor eller om jag ska gå och lägga mig lite tidigare ikväll. Det är den stora frågan....
 
Dag 17 har passerat ganska obemärkt förbi, faktiskt. Mattänket har varit icke-existerande. Ett tuggummi har jag förtärit. Annars...inget speciellt. Nej, idag har varit en sådan där dag då jag inte ens reflekterat över att jag går på Itrim och att jag bara dricker flytande föda....
Nejdå. Det har gått bra. Kollegorna var stöttande och uppmuntrande också. Ännu igen som "märker" något rent visuellt på mig, även om jag själv tycker mig se smalare ut i ansiktet. Men det kanske bara är en önskedröm?
 
Har också märkt att förlovningsringen sitter lättare på fingret! YES! Känns som en stor seger, faktiskt!
 
 

Kommentarer:
#1: A

Bra jobbat!!!!
Kram

Svar: TACK!
pcoslife.blogg.se

2012-11-19 @ 23:23:11
#2: alexandra

gud vad man blir pepp på att bröva, funderar på att köra 2 vekor i januari på flyttande ..... vet bara inte om jag fixar. du är ju grymt stark:)

Svar: Har man bestämt sig så går det. Jag är dock inte längre stenhård vad gäller gurkan. Tror knappast jag dör om jag äter två gurkskivor/dag. Fuckar ketosen upp sig, so what? Jag behöver mina gurkskivor och de ska jag ha...PUNKT!
pcoslife.blogg.se

2012-11-19 @ 23:37:23

Vet du, det är så peppande att komma in hit :) Jag är så himla glad att det går så bra för dig. Och visst är det kul när man ser resultat!! :)

Svar: Hihihi! Va roligt att höra! Blir också peppad av att ni läser min blogg och fortsätter att kommentera!
pcoslife.blogg.se

2012-11-20 @ 03:02:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: